(P) Cum poti obtine rapid bani pana la salariu

Ni se intampla tuturor sa avem perioade in care ne trebuie bani de imprumut rapid pana la salariu. Motivele pot varia de la persoana la persoana: urgente medicale, electrocasnice stricate sau facturi care trebuie platite. Indiferent pentru ce iti trebuie, stii ca ai nevoie de bani pentru o perioada scurta de timp si ca va fi nevoie sa faci rost de ei intr-un fel sau altul. Iata cateva modalitati prin care poti obtine bani rapid pana la salariu:

Cere ajutorul familiei sau unui prieten

Familia si prietenii iti sunt mereu aproape, deci ar trebui sa iti fie de ajutor in momente de criza, inclusiv atunci cand ai nevoie de o suma de bani. Ia in calcul faptul ca nici prietenii tai si nici familia nu te vor imprumuta cu o suma foarte mare de bani, mai ales ca o vei inapoia la primul salariu. Nevoia pentru care te imprumuti trebuie sa fie una reala, deci nu te imprumuta daca vrei sa iti cumperi ultimul model de smartphone de pe piata atata timp cat al tau inca functioneaza foarte bine. In momentul in care te vei imprumuta, tu si persoana care iti va da banii veti stabili o data a restituirii datoriei. Respecta acest acord si inapoiaza banii la timp.

Cere un avans din salariu

In unele companii este posibil sa primesti salariul in avans sau chiar sa te imprumuti de o suma mai mare de bani pe care sa o restitui pe parcurs. Este o varianta folositoare, dar trebuie sa fii atent cu cheltuielile pe care le faci, pentru ca dupa ce te vei imprumuta salariul tau va fi mai mic.

Amaneteaza o bijuterie sau un obiect

Poti sa obtii bani rapid si daca alegi sa amanetezi o bijuterie sau un obiect. Totusi, trebuie sa fii sigur ca vei avea banii pentru a-ti recupera obiectul amanetat. Suma de bani trebuie inapoiata de obicei intr-un termen de 30 de zile, iar banii pe care ii vei da vor fi mai multi decat cei pe care i-ai primit in momentul amanetarii obiectului.

Ia un credit pe termen scurt de la Ferratum

Imprumuturile rapide pe termen scurt pot veni in ajutorul tau cand ai nevoie urgent de o suma de bani. Poti restitui banii imprumutati dupa ce ai primit salariul intr-un mod foarte usor, iar banii ii poti ridica la cateva ore dupa ce ai facut cererea.

Daca o sa ai vreodata nevoie de o suma de bani pana la salariu poti sa apelezi la metodele de mai sus pana cand vei reusi sa te restabilizezi din punct de vedere financiar.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de important este fondul de urgenta?
Cat de important este fondul de urgenta?

Fondul de urgenta este absolut necesar in orice casa. Asa zisii bani de zile negre sunt extrem de utili intr-o situatie de criza.

27 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus