Articol sponsorizat

(P) Avantajele si dezavantajele Creditului Pana la Salariu®!

Astazi vom vorbi despre Creditul Pana la Salariu® de la Viva Credit®. Este o chestie relativ noua la noi in tara, dar care poate fi foarte utila cand ai nevoie urgenta de bani imprumut.

Nu intotdeauna poti sa apelezi la prietenii tai. Ori primesti un raspuns negativ, ori, daca e afirmativ, trebuie sa dai o serie de explicatii despre ce faci cu banii.

Poate ca acum nu ai nevoie de asa ceva, dar pe viitor un astfel de credit rapid te poate salva intr-un moment dificil. Sa luam drept exemplu situatia in care trebuie sa platesti factura la curent pana maine. Nu ai destui bani sa o achiti si te iei cu mainile de cap pentru ca stii ca vei ramane fara electricitate. Daca aplici pentru un imprumut rapid la Viva Credit®, poti primi banii în cont chiar în 2 ore.

#banner_x1#Bineinteles, nu totul este perfect roz. Exista si lucruri care ar putea fi mai putin convenabile pentru tine. In continuare, iti vom prezenta avantajele si dezavantajele acestui tip de imprumut ca sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Avantaje:

•    Este foarte simplu sa soliciti un imprumut - intri pe site-ul nostru https://vivacredit.ro si completezi un formular.
•    Este comod - totul se realizeaza online. Nu trebuie sa mergi pana la sediu ca sa depui actele sau sa semnezi contractul.
•    Este rapid - obtii banii in cont în maximum 2 ore.
•    Nu iti iei un angajament de lunga durata fata de creditor. Daca faci un imprumut la banca, trebuie sa platesti rate lunare 5,10,20 de  ani. Cu un imprumut rapid, returnezi banii în maximum 35 zile. Tu alegi ziua si suma!
•    Nu ai nevoie de garantii, giranti sau teancuri de documente. Trimiti prin e-mail copia dupa buletin.
•    Daca returnezi banii mai devreme de data stabilita, platesti doar dobanda acumulata pana in acel moment.
•    Nu platesti niciun comision. Platesti doar dobanda. Noi avem 0% dobanda la primul imprumut.
•    Daca nu poti returna imprumutul la data aleasa de tine, poti prelungi perioada de rambursare.
•    Poti aplica pentru un credit chiar daca istoricul tau la Biroul de Credit nu este perfect.

Dezavantaje:

•    Nu ai garantia ca solicitarea ta va fi acceptata - Creditorul analizeaza cererea ta si decide daca iti acorda imprumutul sau nu.
•    Sumele pe care le poti imprumuta sunt destul de mici, între 100 si 1500 lei. Te ajuta doar in rezolvarea unor nevoi urgente.
•    Returnezi toti banii o data.

Gandeste-te bine daca poti returna imprumutul din salariul tau. Imprumuta exact atat cat ai nevoie. Nu lua mai mult decat poti returna.

Acum ca ai vazut partile bune si pe cele mai putin bune, poti sa hotarasti daca aceasta varianta de imprumut de la Viva Credit® este potrivita pentru tine sau nu.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


10 situatii in care putem apela la un credit rapid
10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat.

14 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Cum ne revenim financiar dupa sarbatori
Cum ne revenim financiar dupa sarbatori

Indiscutabil noul an incepe cu un buget spre 0 lei sau chiar pe minus. Si asta pentru ca decembrie este o luna a cheltuielilor. Cheltuieli pentru vacante, pentru calatorii si pentru cadouri pe care le oferim celor dragi. Cheltuieli pentru masa de Craciun, dar si pentru cea de Revelion.

6 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Ce este un credit IFN?
Ce este un credit IFN?

Creditul IFN este un imprumut oferit de o Institutie Financiara Nebancara. Acest tip de imprumut poate inseamna o suma nu prea mare de bani, care trebuie rambursata intr-o perioada relativ scurta.

11 Decembrie 2020 | Articol sponsorizat

Decembrie = Cheltuieli responsabile
Decembrie = Cheltuieli responsabile

Decembrie este indiscutabil cea mai scumpa luna a anului. Incepand cu Mos Nicolae, continuand cu Craciunul si incheind anul intr-o nota optimista cu Revelionul.

27 Noiembrie 2020 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus