Articol sponsorizat

(P) Avantajele si dezavantajele Creditului Pana la Salariu®!

Astazi vom vorbi despre Creditul Pana la Salariu® de la Viva Credit®. Este o chestie relativ noua la noi in tara, dar care poate fi foarte utila cand ai nevoie urgenta de bani imprumut.

Nu intotdeauna poti sa apelezi la prietenii tai. Ori primesti un raspuns negativ, ori, daca e afirmativ, trebuie sa dai o serie de explicatii despre ce faci cu banii.

Poate ca acum nu ai nevoie de asa ceva, dar pe viitor un astfel de credit rapid te poate salva intr-un moment dificil. Sa luam drept exemplu situatia in care trebuie sa platesti factura la curent pana maine. Nu ai destui bani sa o achiti si te iei cu mainile de cap pentru ca stii ca vei ramane fara electricitate. Daca aplici pentru un imprumut rapid la Viva Credit®, poti primi banii în cont chiar în 2 ore.

#banner_x1#Bineinteles, nu totul este perfect roz. Exista si lucruri care ar putea fi mai putin convenabile pentru tine. In continuare, iti vom prezenta avantajele si dezavantajele acestui tip de imprumut ca sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Avantaje:

•    Este foarte simplu sa soliciti un imprumut - intri pe site-ul nostru https://vivacredit.ro si completezi un formular.
•    Este comod - totul se realizeaza online. Nu trebuie sa mergi pana la sediu ca sa depui actele sau sa semnezi contractul.
•    Este rapid - obtii banii in cont în maximum 2 ore.
•    Nu iti iei un angajament de lunga durata fata de creditor. Daca faci un imprumut la banca, trebuie sa platesti rate lunare 5,10,20 de  ani. Cu un imprumut rapid, returnezi banii în maximum 35 zile. Tu alegi ziua si suma!
•    Nu ai nevoie de garantii, giranti sau teancuri de documente. Trimiti prin e-mail copia dupa buletin.
•    Daca returnezi banii mai devreme de data stabilita, platesti doar dobanda acumulata pana in acel moment.
•    Nu platesti niciun comision. Platesti doar dobanda. Noi avem 0% dobanda la primul imprumut.
•    Daca nu poti returna imprumutul la data aleasa de tine, poti prelungi perioada de rambursare.
•    Poti aplica pentru un credit chiar daca istoricul tau la Biroul de Credit nu este perfect.

Dezavantaje:

•    Nu ai garantia ca solicitarea ta va fi acceptata - Creditorul analizeaza cererea ta si decide daca iti acorda imprumutul sau nu.
•    Sumele pe care le poti imprumuta sunt destul de mici, între 100 si 1500 lei. Te ajuta doar in rezolvarea unor nevoi urgente.
•    Returnezi toti banii o data.

Gandeste-te bine daca poti returna imprumutul din salariul tau. Imprumuta exact atat cat ai nevoie. Nu lua mai mult decat poti returna.

Acum ca ai vazut partile bune si pe cele mai putin bune, poti sa hotarasti daca aceasta varianta de imprumut de la Viva Credit® este potrivita pentru tine sau nu.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?
De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?

Pastele e mai mult o sarbatoare spirituala, nicidecum de lauda cu ce avem pe masa, ce cadouri am oferit sau primit. Din pacate, la noi aceasta sarbatoare inseamna 2 lucruri: curatenie si goana dupa cumparaturi.

29 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el
Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt.

21 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus