Articol sponsorizat

Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

Astfel ca mall-urile au mai iesit din obiceiul de a fi frecventate fara rost, iar prlimbarile prin parcurile aglomerate au inceput sa fie evitate.

Si totusi, ce facem? Nevoia de consum exista. Ea nu a disparut si nici nu va disparea. Asa ca, apelam cat mai mult posibil la online.
 
  • Avem nevoie de imbracaminte sau incaltamine? Apelam la cumparaturile online. Nu facem drumuri inutile, evitam aglomeratia si evitam banii cash. Ce poate fi mai sigur de atat?
  • Produse alimentare? Au aparut atatea platforme online pe care putem comanda tot ce ne dorim. Cumparaturile ne vin la usa, iar noi am evitat aglomeratia dintr-un hipermerket.
  • Avem de platit facturi? Si aici exista solutii. Orice factura poate fi platita si online. Trebuie doar sa renuntam la vechile obiceiuri de a mai merge la ghisee si de a sta la cozi. 
  • Taxe? Aceeasi situatie ca si la facturi. Tine doar de noi. Plimbarile in afara casei trebuie sa fie placute, nu un chin. Iar statul la cozile interminabile pentru plata taxelor si a impozitelor nu face placere nimanui. 
  • Ai nevoie de bani urgent? Faci un imprumut  online. Un astfel de imprumut iti pune la dispozitie Viva Credit. 

Creditul Viva este 100% online. Poti solicita pana la 2000 lei, iar banii sunt virati in contul personal in 2 ore! Clientii noi beneficiaza de 0% dobanda in primele 30 de zile. 

Vrei bani din confortul casei? Viva Credit este solutia!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?
De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?

Pastele e mai mult o sarbatoare spirituala, nicidecum de lauda cu ce avem pe masa, ce cadouri am oferit sau primit. Din pacate, la noi aceasta sarbatoare inseamna 2 lucruri: curatenie si goana dupa cumparaturi.

29 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el
Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt.

21 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus