Merită să investești într-un hobby?

26 Iulie 2022 | Autor: Viva Credit

Merită să investești într-un hobby?

Investiția într-un hobby înseamnă investiție în propria ta persoană, care, pe termen lung, este probabil cea mai profitabilă dintre toate. Un hobby este o activitate pe care o practici cu pasiune - lucru foarte important în ziua astăzi, când suntem prinși într-o fugă continuă între responsabilitățile de acasă și cele de la job.

Iată 3 motive de ce merită să investești într-un hobby!

Faci ceea ce îți place!

Mereu mă gândesc că „muncim ca să trăim, nu trăim ca să muncim”. De aceea, în ziua de salariu, este esențial să faci ceva și pentru tine, pentru bunăstarea ta interioară. 

Fiecare persoană își găsește fericirea în altceva, așa că gândește-te care este acea activitate care simți că te ajută să fii tu în armonie cu tine, îți provoacă entuziasm și îți stârnește curiozitatea să înveți mai multe! Sigur ai cochetat în trecut cu o activitate pe care o făceai cu mare drag. Poate dansul, gătitul, un curs de actorie sau cântatul la un instrument muzical. 

Înveți și te dezvolți

Atunci când investești într-un hobby, înveți cât mai multe despre acel domeniu de activitate. Aduni un bagaj mare de cunoștințe, care te ajută să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă și chiar să găsești noi oportunități pentru a-ți face viața mai bună. Sigur ai auzit adesea fraza „devino cea mai bună versiune a ta”. Evoluția vine treptat, iar investiția în hobby-ul tău te poate ajuta să te îmbunătățești. 

Simplul fapt că faci ceva care îți aduce bucurie este un pas înainte pentru dezvoltarea ta personală. În plus, în momentul în care practici hobby-ul, este foarte probabil să întâlnești oameni noi, cu aceeași pasiune ca a ta, de la care să ai multe de învățat!

Poți transforma hobby-ul în carieră

Niciodată nu spune „niciodată” ca să faci o schimbare în viața ta profesională! În momentul în care ai explorat atât de mult hobby-ul tău, încât ai ajuns chiar un specialist în domeniu, sunt alți oameni care pot beneficia de pe urma cunoștințelor tale. Analizează posibilitatea de a-ți înființa o afacere sau de a oferi servicii în domeniul pe care l-ai învățat. Sigur vei fi o sursă de inspirație pentru alte persoane care au aceeași pasiune și care se vor bucura să învețe mai multe de la tine!

Un ajutor financiar face diferența!

Dacă ai tot amânat investiția într-un hobby din cauza banilor, Viva Credit vine în sprijinul tău cu un ajutor financiar, ca tu să începi să faci ceea ce îți place!

Poți obține simplu și rapid Creditul Viva de până la 3000 lei, cu 0% dobândă în primele 30 de zile, pe care să îl folosești atunci când ai nevoie urgent de bani. Împrumutul se obține 100% online, prin completarea unui formular pe site-ul instituției. 

Deci, care este hobby-ul în care vei investi? ;)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt cele mai importante 3 motive pentru o astfel de alegere.

09 Noi 2022 | Credite Rapide
Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Sigur ai simțit și tu că toate prețurile au crescut, iar veniturile ne ajung mai greu de la o lună la alta. Nu ești singura persoană! Un studiu realizat de Ipsos la nivel global arată că un factor de stres în rândul oamenilor provine din creșterea inflației și teama de creștere a șomajului.

01 Noi 2022 | Credite Rapide
Când să apelezi la un credit rapid?

Când să apelezi la un credit rapid?

Este vară! Momentul în care visăm cu ochii deschiși cât este ziua de lungă la concedii, renovări și ne facem planuri pentru viitor! Un ajutor financiar face diferența între planurile îndeplinite și cele amânate, iar un credit rapid s-ar putea să fie soluția potrivită pentru tine și cei dragi. Îți vom prezenta câteva situații în care poți apela la un credit rapid și care sunt avantajele acestuia!

02 Aug 2022 | Credite Rapide
Cum investești corect banii când renovezi?

Cum investești corect banii când renovezi?

Când îți faci planuri de renovare și reamenajare a casei, „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, cum se spune în popor. De multe ori, pot apărea cheltuieli pe care să nu le putem anticipa, nici noi, nici meșterii, până ne apucăm propriu-zis de lucrări.

01 Iul 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul