Articol sponsorizat

Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.
 
Oricine are nevoie de bani urgent, trebuie sa aiba si raspunsurile la intrebarile de mai jos.  

1. Ce suma imprumut?
2. Pe ce perioada solicit imprumutul?
3. Sunt capabil sa rambursez imprumutul la data scadenta?
4. Ce consecinte suport daca nu rambursez banii la data scadenta?

Aceste intrebari reprezinta inceputul responsabil pentru oricine vrea sa faca un credit rapid pe termen scurt. Decizia trebuie luata in cunostinta de cauza si sa fie una asumata. Astfel sunt evitate situatiile neplacute. 
Suma solicitata trebuie sa fie cea de care avem nevoie, chiar daca suntem eligibili pentru una mai mare. 

Exemplu: solicitam 1000 lei insa creditorul ne poate oferi o suma si mai mare. Ramanem constanti si ne oprim la suma de care avem nevoie. 
Sa nu uitam un lucru, suma imprumutata trebuie rambursata. Acesta ar trebui sa fie primul gand care ne trece prin minte atunci cand vrem sa solicitam un imprumut. 

Imprumuturile pe termen scurt nu sunt atat de ieftine. Intr-adevar, ele sunt foarte utile in situatiile urgente pentru ca se acorda foarte rapid fara a mai trece prin anumiti pasi care presupun acte multe de care trebuie sa facem rost. Au o dobanda nu foarte mica si tocmai din acest motiv creditul trebuie rambursat la timp. Neaparat sa tinem cont ca un imprumut nerambursat la timp are si penalitati. 

Daca la data scadenta, dintr-un motiv sau altul, nu putem sa rambursam imprumutul, este foarte bine sa anuntam creditorul imediat. Cu siguranta acesta va cauta solutiile cele mai bune pentru ambele parti. Foare important: un imprumut pe termen scurt se poate rambursa si anticipat. 

Creditul Viva de la Viva Credit poate fi rambursat mai devreme fara comisioane. Ba mai mult, persoana care face acest lucru va plati mai putini bani. Si asta pentru ca la Viva Credit platesti pentru cat timp folosesti banii.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de important este fondul de urgenta?
Cat de important este fondul de urgenta?

Fondul de urgenta este absolut necesar in orice casa. Asa zisii bani de zile negre sunt extrem de utili intr-o situatie de criza.

27 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus