Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

 Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

Incercam la prieteni, nu au. Se confrunta si ei cu o situatie finaciara dificila si nu ne pot imprumuta cu bani. Si-n plus, multe prietenii se strica atunci cand intervin imprumuturile. Se poate intampla sa nu putem sa dam banii in ziua promisa, iar din acest motiv pot aparea diferite discutii care ar putea avea un impact negativ asupra prieteniei.

Mai avem o incercare: familia. De multe ori, insa, ne ferim sa apelam la membrii familiei. Fie ne este jena, fie nu vrem sa afle ai nostri ca avem probleme financiare, fie… motivele pot fi multe.

Si, totusi, avem nevoie de bani urgent doar pana la salariu. De unde ne imprumutam?

Este simplu! Creditul Viva de la Viva Credit este cel mai potrivit in aceste situatii.

Imprumuti pana la 2000 lei si ai banii pe card in 2 ore! Imprumutul se poate rambursa in ziua de salariu. Este un credit 100% online iar clientii noi beneficiaza de 0% dobanda in primele 30 de zile.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Scorul de credit - ce este si cum afecteaza acordarea unui imprumut
Scorul de credit - ce este si cum afecteaza acordarea unui imprumut

Ce trebuie sa stii inainte sa soliciti un imprumut nou este ca, in intreaga lume, institutiile financiare aproba sau resping cererile de credit in functie si de scorul de credit, denumit scor FICO.

22 Septembrie 2021 | Articol sponsorizat

CONCURS: Viva Credit sarbatoreste 10 ani de la primul imprumut acordat 100% online!
CONCURS: Viva Credit sarbatoreste 10 ani de la primul imprumut acordat 100% online!

Viva Credit, prima companie din Romania specializata in imprumuturi rapide, oferite 100% online, implineste 10 ani de la primul imprumut acordat.

9 August 2021 | Articol sponsorizat

De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?
De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?

Pastele e mai mult o sarbatoare spirituala, nicidecum de lauda cu ce avem pe masa, ce cadouri am oferit sau primit. Din pacate, la noi aceasta sarbatoare inseamna 2 lucruri: curatenie si goana dupa cumparaturi.

29 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el
Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt.

21 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus