Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

 Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

Incercam la prieteni, nu au. Se confrunta si ei cu o situatie finaciara dificila si nu ne pot imprumuta cu bani. Si-n plus, multe prietenii se strica atunci cand intervin imprumuturile. Se poate intampla sa nu putem sa dam banii in ziua promisa, iar din acest motiv pot aparea diferite discutii care ar putea avea un impact negativ asupra prieteniei.

Mai avem o incercare: familia. De multe ori, insa, ne ferim sa apelam la membrii familiei. Fie ne este jena, fie nu vrem sa afle ai nostri ca avem probleme financiare, fie… motivele pot fi multe.

Si, totusi, avem nevoie de bani urgent doar pana la salariu. De unde ne imprumutam?

Este simplu! Creditul Viva de la Viva Credit este cel mai potrivit in aceste situatii.

Imprumuti pana la 2000 lei si ai banii pe card in 2 ore! Imprumutul se poate rambursa in ziua de salariu. Este un credit 100% online iar clientii noi beneficiaza de 0% dobanda in primele 30 de zile.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Cat de important este fondul de urgenta?
Cat de important este fondul de urgenta?

Fondul de urgenta este absolut necesar in orice casa. Asa zisii bani de zile negre sunt extrem de utili intr-o situatie de criza.

27 Ianuarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus