Articol sponsorizat

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt. 

Un imprumt rapid este o solutie avantajoasa atunci nu avem timp de adunat acte, adeverinte si alte hartii care certifica bonitatea fiecarui solicitant.

In aceasta situatie cele mai indicate sunt institutiile financiare nebancare. Acestea pun la dispozitia clientilor imprumuturi rapide foarte usor de obtinut. 

Situatiile in care ajungem sa solicitam un imprumut rapid sunt diverse. 

Cauciucuri noi de vara – indiferent de temperaturile inca scazute pentru aceasta perioada, vara e aproape. Cauciucurile de iarna nu-si mai au rostul, iar locul lor il iau cele de vara. Insa acest moment ne poate prinde cu putini bani pe card. Asa ca…

O masina de spalat noua – cum nimic nu e vesnic, nici masina de spalat nu ne tine o viata. La un moment dat se strica. Brusc, evident, cand ne asteptam cel mai putin. E clar, trebuie sa scoatem niste bani din buzunar pentru a cumpara alta.

Ochelari de vedere – fie ca abia ne-am descoperit problemele de vedere, fie ca neaparat trebuie sa-i inlocuim pe cei existenti, e o cheltuiala…si nu una mica. Rame, lentile, control oftalmologic si o nota de plata nu foarte mica. Suporta amanare?

Un weekend la munte – nu de putine ori vrem sa spargem rutina si sa evadam in natura. Insa de multe ori ne ciocnim de problema banilor. Mai bine zis, lipsa lor. Astfel suntem nevoiti sa amanam o iesire din oras ce ar presupune cateva nopti de cazare.

Un curs de reconversie profesionala – acesta ne poate ajuta fie sa ne schimbam locul de munca, fie sa aducem un plus valoare celui pe care il avem deja. Cu siguranta asta ne-ar aduce niste bani in plus la salariu sau pe langa salariu.

Prin toate aceste situatii poate trece oricine. Intrebarea este ce facem daca ajungem aici si nu avem bani sau nu avem suficienti?

Viva Credit ne pune la dispozitie Creditul Viva. Acesta este un imprumut rapid, 100% online, cu 0% dobanda in primele 30 de zile. Persoana care il solicita poate primi pana la 2000 lei in 2 ore direct pe card. Asta pentru ca Viva Credit stie ce inseamna o urgenta financiara.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?
De ce alegem sa cheltuim in loc sa economisim?

Pastele e mai mult o sarbatoare spirituala, nicidecum de lauda cu ce avem pe masa, ce cadouri am oferit sau primit. Din pacate, la noi aceasta sarbatoare inseamna 2 lucruri: curatenie si goana dupa cumparaturi.

29 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus