Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

21 Aprilie 2021 | Autor: Viva Credit

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt. 

Un imprumt rapid este o solutie avantajoasa atunci nu avem timp de adunat acte, adeverinte si alte hartii care certifica bonitatea fiecarui solicitant.

In aceasta situatie cele mai indicate sunt institutiile financiare nebancare. Acestea pun la dispozitia clientilor imprumuturi rapide foarte usor de obtinut. 

Situatiile in care ajungem sa solicitam un imprumut rapid sunt diverse. 

Cauciucuri noi de vara – indiferent de temperaturile inca scazute pentru aceasta perioada, vara e aproape. Cauciucurile de iarna nu-si mai au rostul, iar locul lor il iau cele de vara. Insa acest moment ne poate prinde cu putini bani pe card. Asa ca…

O masina de spalat noua – cum nimic nu e vesnic, nici masina de spalat nu ne tine o viata. La un moment dat se strica. Brusc, evident, cand ne asteptam cel mai putin. E clar, trebuie sa scoatem niste bani din buzunar pentru a cumpara alta.

Ochelari de vedere – fie ca abia ne-am descoperit problemele de vedere, fie ca neaparat trebuie sa-i inlocuim pe cei existenti, e o cheltuiala…si nu una mica. Rame, lentile, control oftalmologic si o nota de plata nu foarte mica. Suporta amanare?

Un weekend la munte – nu de putine ori vrem sa spargem rutina si sa evadam in natura. Insa de multe ori ne ciocnim de problema banilor. Mai bine zis, lipsa lor. Astfel suntem nevoiti sa amanam o iesire din oras ce ar presupune cateva nopti de cazare.

Un curs de reconversie profesionala – acesta ne poate ajuta fie sa ne schimbam locul de munca, fie sa aducem un plus valoare celui pe care il avem deja. Cu siguranta asta ne-ar aduce niste bani in plus la salariu sau pe langa salariu.

Prin toate aceste situatii poate trece oricine. Intrebarea este ce facem daca ajungem aici si nu avem bani sau nu avem suficienti?

Viva Credit ne pune la dispozitie Creditul Viva. Acesta este un imprumut rapid, 100% online, cu 0% dobanda in primele 30 de zile. Persoana care il solicita poate primi pana la 2000 lei in 2 ore direct pe card. Asta pentru ca Viva Credit stie ce inseamna o urgenta financiara.
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Când să apelezi la un credit rapid?

Când să apelezi la un credit rapid?

Este vară! Momentul în care visăm cu ochii deschiși cât este ziua de lungă la concedii, renovări și ne facem planuri pentru viitor! Un ajutor financiar face diferența între planurile îndeplinite și cele amânate, iar un credit rapid s-ar putea să fie soluția potrivită pentru tine și cei dragi. Îți vom prezenta câteva situații în care poți apela la un credit rapid și care sunt avantajele acestuia!

02 Aug 2022 | Credite Rapide
Merită să investești într-un hobby?

Merită să investești într-un hobby?

Investiția într-un hobby înseamnă investiție în propria ta persoană, care, pe termen lung, este probabil cea mai profitabilă dintre toate.

26 Iul 2022 | Credite Rapide
Cum investești corect banii când renovezi?

Cum investești corect banii când renovezi?

Când îți faci planuri de renovare și reamenajare a casei, „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, cum se spune în popor. De multe ori, pot apărea cheltuieli pe care să nu le putem anticipa, nici noi, nici meșterii, până ne apucăm propriu-zis de lucrări.

01 Iul 2022 | Credite Rapide
7 sfaturi financiare ca să-ți planifici corect vacanța!

7 sfaturi financiare ca să-ți planifici corect vacanța!

Este important să avem grijă la modul în care ne planificăm călătoria, mai ales din punct de vedere financiar, ca să nu ne ia prin surprindere cheltuieli neprevăzute sau faptul că nu mai avem bani în portofel la întoarcere.

20 Iun 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul