Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

21 Aprilie 2021 | Autor: Viva Credit

Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt. 

Un imprumt rapid este o solutie avantajoasa atunci nu avem timp de adunat acte, adeverinte si alte hartii care certifica bonitatea fiecarui solicitant.

In aceasta situatie cele mai indicate sunt institutiile financiare nebancare. Acestea pun la dispozitia clientilor imprumuturi rapide foarte usor de obtinut. 

Situatiile in care ajungem sa solicitam un imprumut rapid sunt diverse. 

Cauciucuri noi de vara – indiferent de temperaturile inca scazute pentru aceasta perioada, vara e aproape. Cauciucurile de iarna nu-si mai au rostul, iar locul lor il iau cele de vara. Insa acest moment ne poate prinde cu putini bani pe card. Asa ca…

O masina de spalat noua – cum nimic nu e vesnic, nici masina de spalat nu ne tine o viata. La un moment dat se strica. Brusc, evident, cand ne asteptam cel mai putin. E clar, trebuie sa scoatem niste bani din buzunar pentru a cumpara alta.

Ochelari de vedere – fie ca abia ne-am descoperit problemele de vedere, fie ca neaparat trebuie sa-i inlocuim pe cei existenti, e o cheltuiala…si nu una mica. Rame, lentile, control oftalmologic si o nota de plata nu foarte mica. Suporta amanare?

Un weekend la munte – nu de putine ori vrem sa spargem rutina si sa evadam in natura. Insa de multe ori ne ciocnim de problema banilor. Mai bine zis, lipsa lor. Astfel suntem nevoiti sa amanam o iesire din oras ce ar presupune cateva nopti de cazare.

Un curs de reconversie profesionala – acesta ne poate ajuta fie sa ne schimbam locul de munca, fie sa aducem un plus valoare celui pe care il avem deja. Cu siguranta asta ne-ar aduce niste bani in plus la salariu sau pe langa salariu.

Prin toate aceste situatii poate trece oricine. Intrebarea este ce facem daca ajungem aici si nu avem bani sau nu avem suficienti?

Viva Credit ne pune la dispozitie Creditul Viva. Acesta este un imprumut rapid, 100% online, cu 0% dobanda in primele 30 de zile. Persoana care il solicita poate primi pana la 2000 lei in 2 ore direct pe card. Asta pentru ca Viva Credit stie ce inseamna o urgenta financiara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Probabil că te întrebi cine sunt Descurcăreții! Noi credem că tu ai putea fi unul dintre ei!

06 Sep 2023 | Credite Rapide
Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Ai avut vreodată nevoie de un împrumut rapid și ofertele ți s-au părut scrise într-un limbaj complicat, cu termeni precum DAE, dobândă zilnică, dobândă 0, retragere, rambursare anticipată etc.? Viva Credit a denumit acest limbaj IFN-eză și s-a hotărât să ne învețe cum să fim atenți la detaliile care fac diferența în cazul împrumuturilor rapide pe termen scurt.

14 Mar 2023 | Credite Rapide
Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit este un produs care devine treptat una dintre alegerile către care se îndreaptă tot mai mulți clienți. Sunt numeroase situațiile în care poate fi folosit, dar, în același timp, sunt și cazuri în care nu este recomandat să se apeleze la un astfel de produs. Care sunt acestea vei descoperi din articolul de mai jos.

10 Ian 2023 | Credite Rapide
Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

În viața fiecăruia dintre noi pot apărea situații neprevăzute pentru care este important să putem apela la un fond de urgență. Ce faci însă atunci când nu dispui de această rezervă? Află din articolul de mai jos cum te poate ajuta linia de credit.

28 Dec 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul