Articol sponsorizat

Cat de important este fondul de urgenta?

Fondul de urgenta este absolut necesar in orice casa. Asa zisii bani de zile negre sunt extrem de utili intr-o situatie de criza. Sunt acei bani pe care ii adunam intr-un plic si nu ne atingem de ei, doar daca este strict necesar. Acestia nu sunt destinati mofturilor vestimentare, culinare sau pentru orice altceva ce nu reprezinta o urgenta.

Este extrem de greu de creat aceasta rezerva de bani pentru ca asta presupune sa punem lunar o suma fixa deoparte. Niste bani de care ne lipsim, chiar daca teoretic ne-ar trebui.

Insa, pentru a putea face acest lucru, trebuie sa stim clar ce venit, cheltueli obligatorii si alte cheltuieli avem intr-o luna. Adica sa avem un buget foarte bine organizat. Punem pe o hartie totul si stabilim o suma fixa de care ne putem lipsi in fiecare luna. Dar nu ne abatem de la regula: lunar, suma fixa. 

Acesti bani care constituie fondul nostru de urgenta, trebuie sa ne fie accesibili oricand, dar doar in situatii urgente intram in ei. Si cand vorbim de situatii urgente, ne referim la o concediere, la o centrala stricata in mijlocul iernii sau o problema grava de sanatate. 

In astfel de momente banii adunati de-a lungul timpului ne scot din impas. 
Dar ce facem daca nu avem acesti bani la dispozitie si, totusi, avem nevoie de bani urgent?

Putem apela la Viva Credit. Creditul Viva se solicita 100% online iar banii sunt transferati direct pe card in 2 ore. Puteti solicita pana la 2000 lei cu dobanda 0% in primele 30 de zile.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el
Cat de util este un Credit rapid si cand apelam la el

Un credit rapid inseamna, de regula, acei bani de care ai nevoie pana la salariu. Adica o suma de bani nu foarte mare, usor de obtinut si care trebuie rambursata intr-un timp scurt.

21 Aprilie 2021 | Articol sponsorizat

Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus