Când să apelezi la un credit rapid?

02 August 2022 | Autor: Viva Credit

Când să apelezi la un credit rapid?

Cheltuieli urgente și neplanificate

Tuturor ni s-a întâmplat să ne apară o cheltuială urgentă peste noapte, care nu suportă amânare, fix atunci când credeam că ne ajunge salariul până la finalul lunii. Este, de obicei, momentul când avem tendința să apelăm la prieteni să ne împrumute cu câteva sute de lei. Totuși, există o soluție cel puțin la fel de bună - creditul online rapid. 

Un astfel de împrumut este Creditul Viva, de până la 3000 lei, pe care îl poți primi în 2 ore. Nu ai nevoie de documente și nici de drumuri la sediul Viva Credit, pentru că totul se desfășoară online, din confortul casei tale. Ai nevoie doar de un telefon cu acces la internet. Dacă aplici acum, beneficiezi de 0% dobândă în primele 30 de zile!

Planuri amânate

Aveai demult în gând să renovezi bucătăria, să-ți repari mașina sau să-ți duci familia în vacanță, însă ai tot amânat din cauza lipsei banilor. Sunt anumite planuri care se poate să nu fie urgente, însă, atunci când este vorba despre siguranța ta și a celor dragi, cheltuiala amânată devine sigur o prioritate, iar un ajutor financiar chiar face diferența!

Un credit rapid, la îndemână, este Linia de Credit de la Viva Credit de până la 20.000 lei. Procesul este rapid, securizat și 100% online. Este nevoie să intri pe site-ul Viva Credit și să completezi formularul online. Pentru a intra în posesia banilor, nu îți trebuie decât o poză cu cartea de identitate și un selfie.

Rezervă de bani mereu la îndemână

Oricare ar fi tipul de credit rapid care ți se potrivește cel mai bine, Creditul Viva sau Linia de Credit de la Viva Credit, amândouă pot fi și o rezervă de bani pe care să o ții mereu la îndemână! Retragi banii de care ai nevoie, oricând ai nevoie, iar după ce îi rambursezi, îi poți folosi din nou. Avantajul este că plătești dobânda doar pentru suma utilizată. Altfel spus, dacă nu o folosești, nu plătești nimic, ci doar o ai disponibilă pentru zile negre.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Probabil că te întrebi cine sunt Descurcăreții! Noi credem că tu ai putea fi unul dintre ei!

06 Sep 2023 | Credite Rapide
Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Ai avut vreodată nevoie de un împrumut rapid și ofertele ți s-au părut scrise într-un limbaj complicat, cu termeni precum DAE, dobândă zilnică, dobândă 0, retragere, rambursare anticipată etc.? Viva Credit a denumit acest limbaj IFN-eză și s-a hotărât să ne învețe cum să fim atenți la detaliile care fac diferența în cazul împrumuturilor rapide pe termen scurt.

14 Mar 2023 | Credite Rapide
Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit este un produs care devine treptat una dintre alegerile către care se îndreaptă tot mai mulți clienți. Sunt numeroase situațiile în care poate fi folosit, dar, în același timp, sunt și cazuri în care nu este recomandat să se apeleze la un astfel de produs. Care sunt acestea vei descoperi din articolul de mai jos.

10 Ian 2023 | Credite Rapide
Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

În viața fiecăruia dintre noi pot apărea situații neprevăzute pentru care este important să putem apela la un fond de urgență. Ce faci însă atunci când nu dispui de această rezervă? Află din articolul de mai jos cum te poate ajuta linia de credit.

28 Dec 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul