Când să apelezi la un credit rapid?

02 August 2022 | Autor: Viva Credit

Când să apelezi la un credit rapid?

Cheltuieli urgente și neplanificate

Tuturor ni s-a întâmplat să ne apară o cheltuială urgentă peste noapte, care nu suportă amânare, fix atunci când credeam că ne ajunge salariul până la finalul lunii. Este, de obicei, momentul când avem tendința să apelăm la prieteni să ne împrumute cu câteva sute de lei. Totuși, există o soluție cel puțin la fel de bună - creditul online rapid. 

Un astfel de împrumut este Creditul Viva, de până la 3000 lei, pe care îl poți primi în 2 ore. Nu ai nevoie de documente și nici de drumuri la sediul Viva Credit, pentru că totul se desfășoară online, din confortul casei tale. Ai nevoie doar de un telefon cu acces la internet. Dacă aplici acum, beneficiezi de 0% dobândă în primele 30 de zile!

Planuri amânate

Aveai demult în gând să renovezi bucătăria, să-ți repari mașina sau să-ți duci familia în vacanță, însă ai tot amânat din cauza lipsei banilor. Sunt anumite planuri care se poate să nu fie urgente, însă, atunci când este vorba despre siguranța ta și a celor dragi, cheltuiala amânată devine sigur o prioritate, iar un ajutor financiar chiar face diferența!

Un credit rapid, la îndemână, este Linia de Credit de la Viva Credit de până la 20.000 lei. Procesul este rapid, securizat și 100% online. Este nevoie să intri pe site-ul Viva Credit și să completezi formularul online. Pentru a intra în posesia banilor, nu îți trebuie decât o poză cu cartea de identitate și un selfie.

Rezervă de bani mereu la îndemână

Oricare ar fi tipul de credit rapid care ți se potrivește cel mai bine, Creditul Viva sau Linia de Credit de la Viva Credit, amândouă pot fi și o rezervă de bani pe care să o ții mereu la îndemână! Retragi banii de care ai nevoie, oricând ai nevoie, iar după ce îi rambursezi, îi poți folosi din nou. Avantajul este că plătești dobânda doar pentru suma utilizată. Altfel spus, dacă nu o folosești, nu plătești nimic, ci doar o ai disponibilă pentru zile negre.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt cele mai importante 3 motive pentru o astfel de alegere.

09 Noi 2022 | Credite Rapide
Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Sigur ai simțit și tu că toate prețurile au crescut, iar veniturile ne ajung mai greu de la o lună la alta. Nu ești singura persoană! Un studiu realizat de Ipsos la nivel global arată că un factor de stres în rândul oamenilor provine din creșterea inflației și teama de creștere a șomajului.

01 Noi 2022 | Credite Rapide
Merită să investești într-un hobby?

Merită să investești într-un hobby?

Investiția într-un hobby înseamnă investiție în propria ta persoană, care, pe termen lung, este probabil cea mai profitabilă dintre toate.

26 Iul 2022 | Credite Rapide
Cum investești corect banii când renovezi?

Cum investești corect banii când renovezi?

Când îți faci planuri de renovare și reamenajare a casei, „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, cum se spune în popor. De multe ori, pot apărea cheltuieli pe care să nu le putem anticipa, nici noi, nici meșterii, până ne apucăm propriu-zis de lucrări.

01 Iul 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul