Articol sponsorizat

10 situatii in care putem apela la un credit rapid

Ni se intampla deseori sa avem planuri pe care sub o forma sau alta nu le ducem la bun sfarsit. Motivele sunt diverse. Fie nu avem timp, fie nu sunt o prioritate, fie nu avem bani pentru asta. Timpul poate fi o scuza multa vreme. Prioritatea, si ea. Asta pentru ca mereu vom gasi lucruri mai importante de facut si nu ne vom concentra pe ceea ce noua ne face bine cu adevarat. 

Pe langa planuri, pot aparea si situatiile neprevazute. O problema care poate fi rezolvata rapid, dar cu niste bani. Si cum o problema nu vine niciodata singura, apare si lipsa banilor.

De fapt, lipsa banilor este principala problema atunci cand vrem sa punem ceva in aplicare. Nu si daca apelam la un credit rapid. Adica o suma de bani nu foarte mare care poate fi restituita intr-un timp scurt. Un credit rapid poate fi un start pentru un proiect sau un ajutor intr-o situatie neprevazuta. 

Mai jos va prezentam 10 situatii din care se poate iesi usor cu ajutorul unui credit rapid.

1. Anvelope de iarna
2. O escapada la munte
3. Renovezi locuinta
4. Un laptop 
5. Cadou pentru persoana iubita
6. Un curs de limbi straine
7. Inceputul propriei afaceri home made
8. Cumparaturi in sezonul de reduceri mari (dupa 15 ianuarie)
9. O  factura neplatita la timp
10. Inlocuirea telefonului mobil

Un astfel de imprumut rapid 100% online ofera Viva Credit®. Solicitantul poate imprumuta pana la 2000 lei cu dobanda 0% in primele 30 de zile. Banii sunt virati direct in cont in maximum 2 ore. 

Asa ca, indiferent de situatia in care va aflati, Creditul Viva de la Viva Credit® este o solutie foarte buna si accesibila!


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus