Credite Rapide

COMPARATII CREDITE RAPIDE

Cauta cel mai ieftin credit rapid

Comparam ofertele principalelor IFN-uri si te ajutam sa economisesti bani

Credite rapide

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

CALCULATOARE


Creditul maxim

Afla care este creditul maxim pe care o poti obtine in functie de venitul tau

Rata lunara

Calculeaza rata lunara, DAE si graficul complet de rambursare la creditul tau

Noutati Credite Rapide


(P) Afla ce este contul IBAN si unde il gasesti!

Codul IBAN “International Bank Account Number” a fost conceput pentru a face platile interbancare mult mai eficiente si pentru a diminua in totalitate erorile care pot aparea in urma efectuarii lor.

29 Iunie 2018 | Credite Rapide

(P) Te-ai hotarat sa faci un imprumut? Atunci ai nevoie de informatiile de mai jos.

Atunci cand soliciti un credit, institutia financiara va face niste verificari la Biroul de Credit pentru a afla scorul tau FICO si sa vada cat de bun platnic esti. Pentru ei aceste informatii au cumva titlu decisiv in acordarea imprumutului pe care l-ai solicitat.

31 Mai 2018 | Credite Rapide

Regulamentul care stabileste restrictii de creditare IFN-urilor a fost aprobat

Regulamentul propus de Banca Nationala a Romaniei (BNR) prin care institutia incearca sa descurajeze IFN-urile sa acorde credite cu DAE foarte mare, a fost aprobat de conducerea bancii. Prin acesta se stabileste o dobanda maxima peste care, daca se trece, societatile finantatoare vor fi obligate sa asigure un capital suplimentar.

15 Septembrie 2017 | Credite Rapide

Castiga cu adevarat consumatorii din schimbarea regulilor BNR pentru IFN-uri?

Intr-o perioada in care mai multe banci au fost acuzate de oficialii Finantelor ca au fentat bugetul statului, BNR lanseaza in dezbatere publica un proiect de regulament care, teoretic, vine in sprijinul consumatorilor prin descurajarea creditelor cu costuri mari. Castiga insa, cu adevarat, consumatorii de pe urma acestei propuneri?

18 August 2017 | Credite Rapide

Mai multe articole

VOCEA CLIENTULUI: Credite Rapide


Raiffeisen Bank - Credit rapid

Ionut Adelin Popa (Curtea de Arges)

A fost o experien?? foarte frumoas?

Citeste mai mult
A fost o experien?? foarte frumoas?

Ferratum - Credit rapid

Marin Rodica (Bucuresti)

Sunt client fidel Ferratum, am avut deja 5 credite de la ei, iar acum ma incadrez la credit in rate de pana la 5000 RON. Sunt foarte profesionisti si m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Banii intra in aceeasi zi, e totul foarte rapid si

Citeste mai mult
Sunt client fidel Ferratum, am avut deja 5 credite de la ei, iar acum ma incadrez la credit in rate de pana la 5000 RON. Sunt foarte profesionisti si m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie. Banii intra in aceeasi zi, e totul foarte rapid si simplu. Am sa apelez la ei de fiecare data cand voi avea o urgenta financiara

Mai multe opinii


Inapoi sus