Ghiduri

GHIDURI

Credite imobiliare si ipotecare

Creditele pentru locuinte au efecte de durata asupra bugetului familial. Conso iti explica cum functioneaza produsele de finantare pentru a alege exact creditul de care ai nevoie.

Economisire-creditare

Sistemul german de finantare a locuintelor este prezent si in Romania. Afla cum functioneaza si cum te poate ajuta sa-ti cumperi sau sa-ti renovezi casa.

Partener

Ghiduri | Economisire-creditare

Credite auto & leasing

Esti hotarat sa-ti cumperi masina, dar nu stii exact ce produs de creditare este mai avantajos? Conso iti ofera un set de informatii utile pentru a putea lua cea mai buna decizie.

Partener

Ghiduri | Credite auto si leasing

Credite nevoi personale

Creditele pentru locuinte au efecte de durata asupra bugetului familial. Conso iti explica cum functioneaza produsele de finantare pentru a alege exact creditul de care ai nevoie.

Carduri

Primesti salariul pe card si il folosesti doar la bancomat? Conso te ajuta sa afli care este de fapt menirea cardului, cum alegi un card de credit si multe altele.

Cum ma ajuta CSALB daca nu mai pot plati ratele

Daca ati intrat in somaj, v-au scazut veniturile, au crescut cheltuielile, in familie a intervenit un caz de imbolnavire, deces, divort sau orice alt eveniment care va afecteaza capacitatea de plata, va puteti adresa CSALB pentru a solicita intrarea in negociere cu banca sau IFN-ul.

Plan de afaceri

Daca vrei sa incepi o afacere proprie, Conso iti arata cum sa-ti structurezi planul de afaceri, pentru a putea obtine finantare bancara.

Biroul de credit

Afla cum functioneaza biroul de credit: ce informatii se transmit, cand apar si dupa cat timp se sterg
restantele.

Drepturile consumatorilor de credite

Afla de ce drepturi beneficiaza consumatorii in relatia cu finantatorul, conform noului cadrul legislativ privind creditele pentru populatie

Credite IMM

Creditul bancar ofera intreprinderilor posibilitatea de a-si extinde mai repede activitatea. Conso iti ofera un set de sfaturi utile pentru a obtine mai usor un imprumut.

Depozite

Nu stii cum e mai bine sa depui banii la banca? Conso iti ofera cateva informatii utile pentru ca tu sa-ti atingi mai usor obiectivele financiare.

Ghid de investitii

Nu stii care sunt alternativele de investitii si ce riscuri implica acestea? Conso iti ofera un set de informatii utile pentru a face investitii prudent si eficient.

Pensii private

Vrei sa stii cum functioneaza cu adevarat sistemul de pensii private? Conso iti explica intr-un limbaj simplu, astfel ca tu sa poti face ulterior cea mai buna alegere.

Asigurari auto

Asigurarile auto nu pot fi neglijate de niciun sofer. Conso iti explica intr-un limbaj accesibil cum functioneaza aceste produse pentru a fi informat oricand.

Credite rapide

Creditele rapide sunt produse care trebuie tratate cu mare atentie. Parcurge informatiile disponibile gratuit in acest ghid pus la dispozitie pe Conso, pentru a lua cea mai inteleapta decizie.

Partener

VivaCredit

Energie electrica

Factura de energie iti da batai de cap? Vrei sa stii la ce sa fii atent atunci cand doresti sa schimbi furnizorul de energie? Conso iti explica intr-un limbaj simplu principalele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere ca si consumator de energie.

Un consumator inteligent este un consumator informat!

Daca ai neclaritati cu privire la anumite tipuri de produse, te invitam sa parcurgi ghidurile pe care ti le punem la dispozitie, pentru a avea o privire de ansamblu asupra produselor disponibile pe piata.

Facebook