Volksbank revine in piata cu un credit imobiliar

Dupa aproximativ 2 ani in care nu a acordat credite populatiei, Volksbank a iesit pe piata cu un credit imobiliar, fara comisioane lunare sau anuale, si promite sa nu mai repete greselile trecutului. 

Creditul este disponibil atat in lei cat si in euro iar dobanda este singurul cost lunar. Nivelul acesteia se ridica la 9,61% la lei si 6,98% la euro, indexat in functie de indicatorii Robor, respectiv Euribor.


Clientii mai platesc un comision de analiza de 200 euro sau 750 lei iar in cazul in care doresc schimbarea anumitor conditii pe parcursul derularii imprumutului, banca percepe un comision unic de 35 euro sau 150 lei.

“Probabil creditul este diferit fata de ofertele pe care le-ati vazut in trecut de la aceasta banca si asta din cauza ca am invatat din aceasta criza ca trebuie sa revenim la valori de baza: servicii simple si utile, transparenta si incredere”, a precizat Lucian Cojocaru, vepresedintele Volksbank.

Volksbank a fost printre cele mai blamate banci odata cu inceperea crizei. Clientii au contestat atat majorarea dobanzilor, specificate a fi fixe in contract, cat si perceperea unui comision lunar de risc.

Creditul imobiliar este al doilea produs de creditare lansat de Volksbank dupa anuntarea noii strategii si primul produs de acest gen dupa o pauza de aproape 2 ani in activitatea de creditare. In urma cu o saptamana, banca a anuntat lansarea facilitatii de descoperit de cont (overdraft).


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus