Programul Prima Casa nu ia vacanta

FNGCIMM inregistreaza in aceasta perioada un maxim istoric al cererilor de garantii acordate prin Programul Prima Casa, in fiecare zi, fiind primite in medie 600 de noi solicitari. De aceea, reprezentantii FNGCIMM vor extinde programul de lucru in weekend si sarbatoarile legale din perioada 1-5 iunie 2015.

Masurile de lucru adoptate de FNGCIMM sunt menite sa accelereze procesul de analiza, pentru a raspunde cat mai prompt necesitatii de a aproba un volum mult mai mare de solicitari de garantare pe care le primim in aceasta perioada. 

Pentru a raspunde nevoilor clientilor si pentru a accelera fluxul operational de acordare a garantiilor, conducerea FNGCIMM a decis implementarea urmatoarelor masuri:

1. Extinderea programului normal de lucru al echipelor operationale, pe o perioada de timp suficienta pentru a asigura un flux mai rapid de analiza;
2.  Mentinerea programului normal de lucru in perioada de mini-vacanta, din perioada 1-5 iunie, inclusiv in zilele de week-end (3-4 iunie 2017);
3. Suplimentarea in continuare, a numarului de angajati pe masura nevoilor etapelor procesului de analiza.

Conform reprezentantilor institutiei, Intentia FNGCIMM este sa asigure un flux dinamic, sa accelereze ritmul de acordare si sa mentina  comunicarea deschisa cu clientii si partenerii bancari, in toate etapele procesului de acordare a garantiilor FNGCIMM.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Amanarea ratelor la credite: Cum sa iei cea mai buna decizie?
Amanarea ratelor la credite: Cum sa iei cea mai buna decizie?

Disputele politice dintre Guvern si Parlament au generat deja 3 variante de reglementari de amanare a ratelor la credite, dintre care insa doar una este in vigoare, respectiv cea adoptata de Guvern. Celelalte doua au fost contestate la Curtea Constitutionala si este in acest moment neclar daca vor intra vreodata in vigoare.

27 Aprilie 2020 | Imobiliare

Unicredit scade marja la creditele ipotecare, inclusiv pentru refinantare
Unicredit scade marja la creditele ipotecare, inclusiv pentru refinantare

Unicredit Bank a redus la 2,85% marja de dobanda la creditele ipotecare pentru in cadrul unei campanii promtionale, in care suporta si o parte din costurile notariale asociate imprumutului.

27 Noiembrie 2019 | Imobiliare

Noul program Prima Casa va fi dedicat celor cu venituri mai mici
Noul program Prima Casa va fi dedicat celor cu venituri mai mici

Programul Prima Casa va fi rebotezat “O familie, O casa”, principale modificari fiind impunerea unui plafon pentru venitul solicitantilor si introducerea unor subventii de dobanda. Comparativ cu versiunea initiala, beneficiile sunt mai moderate.

26 August 2019 | Imobiliare

Credite Prima Casa: Dobanzile fluctueaza dupa IRCC
Credite Prima Casa: Dobanzile fluctueaza dupa IRCC

Dobanzile practicate de banci in Programul Prima Casa se vor modifica in functie de IRCC in loc de Robor la 3 luni. Aceleasi reguli se aplica si pentru restul programelor de creditare cu garantie de stat.

10 Iunie 2019 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus