Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Programul Prima Casa nu ia vacanta


FNGCIMM inregistreaza in aceasta perioada un maxim istoric al cererilor de garantii acordate prin Programul Prima Casa, in fiecare zi, fiind primite in medie 600 de noi solicitari. De aceea, reprezentantii FNGCIMM vor extinde programul de lucru in weekend si sarbatoarile legale din perioada 1-5 iunie 2015.

Masurile de lucru adoptate de FNGCIMM sunt menite sa accelereze procesul de analiza, pentru a raspunde cat mai prompt necesitatii de a aproba un volum mult mai mare de solicitari de garantare pe care le primim in aceasta perioada. 

Pentru a raspunde nevoilor clientilor si pentru a accelera fluxul operational de acordare a garantiilor, conducerea FNGCIMM a decis implementarea urmatoarelor masuri:

1. Extinderea programului normal de lucru al echipelor operationale, pe o perioada de timp suficienta pentru a asigura un flux mai rapid de analiza;
2.  Mentinerea programului normal de lucru in perioada de mini-vacanta, din perioada 1-5 iunie, inclusiv in zilele de week-end (3-4 iunie 2017);
3. Suplimentarea in continuare, a numarului de angajati pe masura nevoilor etapelor procesului de analiza.

Conform reprezentantilor institutiei, Intentia FNGCIMM este sa asigure un flux dinamic, sa accelereze ritmul de acordare si sa mentina  comunicarea deschisa cu clientii si partenerii bancari, in toate etapele procesului de acordare a garantiilor FNGCIMM.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Credite Prima Casa: Dobanzile fluctueaza dupa IRCC
Credite Prima Casa: Dobanzile fluctueaza dupa IRCC

Dobanzile practicate de banci in Programul Prima Casa se vor modifica in functie de IRCC in loc de Robor la 3 luni. Aceleasi reguli se aplica si pentru restul programelor de creditare cu garantie de stat.

10 Iunie 2019 | Imobiliare

Programul “O Familie, o casa”: credite imobiliare cu dobanzi de la 0,9% pe an
Programul “O Familie, o casa”: credite imobiliare cu dobanzi de la 0,9% pe an

Guvernul intentioneaza sa introduca un nou program dedicat persoanelor fizice care vor sa-si achizitioneze o locuinta, cu dobanzi fixe in lei, ce incep de la 0,9% pe an.

4 Iunie 2019 | Imobiliare

Creditele in lei au un nou indice de referinta
Creditele in lei au un nou indice de referinta

Dobanzile variabile de la creditele in lei sunt actualizate in functie de un nou indice de referinta, incepand cu data de 2 mai 2019. Noul indice a fost stabilit la 2,36% pentru trimestrul II din 2019.

2 Mai 2019 | Imobiliare

ROBOR dispare din calculul dobanzii la creditele in lei
ROBOR dispare din calculul dobanzii la creditele in lei

Indicele ROBOR, cu care romanii cu credite la banca abia se familiarizasera, va fi inlocuit, de luna viitoare, cu unul nou. Astfel, imprumuturile in lei cu dobanda variabila contractate dupa 2 mai 2019, vor avea formula de calcul a dobanzii usor modificata. Practic, va fi compusa tot din indice plus marja, dar indicele va fi calculat diferit!

2 Aprilie 2019 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus