Prima Casa contribuie cu 75% la vanzarile de credite ipotecare BCR

Peste 75% din totalul creditelor ipotecare acordate de BCR in ultima perioada sunt facilitate de programul Prima Casa. In a patra etapa a programului, banca a aprobat 2.395 dosare.


„Tranzactiile pe piata sunt relativ reduse in afara imobilelor care se finanteaza in cadrul programului. Exista in continuare pe piata asteptari diferite ale vanzatorilor si cumparatorilor”, a declarat seful Departamentului Credite Garantate din cadrul BCR, Ioana Mihai, in cadrul unui seminar organizat de banca.

Clientii au contractat imprumuturi Prima Casa de 93,3 milioane euro in cea de-a patra etapa a programului, la o valoare medie de aproape 39.000 euro.

Imprumuturile sunt disponibile numai in euro la BCR. Dobanda standard cuprinde o marja fixa de 3,95% peste Euribor la 3 luni. Clientii care isi vireaza salariul intr-un cont al bancii si cei care au un comportament bun de plata la creditele in derulare beneficiaza de o reducere a marjei de 0,2 procente.

Ofertele de credite Prima Casa pot fi comparate pe Conso.ro in sectiunea de Comparatii credite imobiliare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus