Prima Casa contribuie cu 75% la vanzarile de credite ipotecare BCR

Peste 75% din totalul creditelor ipotecare acordate de BCR in ultima perioada sunt facilitate de programul Prima Casa. In a patra etapa a programului, banca a aprobat 2.395 dosare.


„Tranzactiile pe piata sunt relativ reduse in afara imobilelor care se finanteaza in cadrul programului. Exista in continuare pe piata asteptari diferite ale vanzatorilor si cumparatorilor”, a declarat seful Departamentului Credite Garantate din cadrul BCR, Ioana Mihai, in cadrul unui seminar organizat de banca.

Clientii au contractat imprumuturi Prima Casa de 93,3 milioane euro in cea de-a patra etapa a programului, la o valoare medie de aproape 39.000 euro.

Imprumuturile sunt disponibile numai in euro la BCR. Dobanda standard cuprinde o marja fixa de 3,95% peste Euribor la 3 luni. Clientii care isi vireaza salariul intr-un cont al bancii si cei care au un comportament bun de plata la creditele in derulare beneficiaza de o reducere a marjei de 0,2 procente.

Ofertele de credite Prima Casa pot fi comparate pe Conso.ro in sectiunea de Comparatii credite imobiliare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus