Prima Casa: BCR nu mai ofera conditii preferentiale clientilor cu cont de salariu

Clientii care au un cont de salariu la BCR sau au un istoric cu banca nu mai primesc conditii preferentiale atunci cand contracteaza un credit prin programul Prima Casa.

BCR acorda credite prin programul Prima Casa numai in euro. Rata dobanzii standard este formata din Euribor la 3 luni plus o marja fixa de 3,95%. Clientii mai suporta comisionul datorat catre Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM, in valoarea de 0,49% anual, aplicat la jumatate din soldul creditului.


BCR mai are in oferta si credite ipotecare clasice. Pentru acestea, banca ofera in continuare o reducere fata de oferta standard, de 0,2 procente.

Reducerea poate fi obtinuta de clientii care au si cont de salariu la banca, indiferent de momentul deschiderii acestuia. Anterior, reducerea tinea cont si de istoricul clientului cu banca.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus