Prima Casa: BCR nu mai ofera conditii preferentiale clientilor cu cont de salariu

Clientii care au un cont de salariu la BCR sau au un istoric cu banca nu mai primesc conditii preferentiale atunci cand contracteaza un credit prin programul Prima Casa.

BCR acorda credite prin programul Prima Casa numai in euro. Rata dobanzii standard este formata din Euribor la 3 luni plus o marja fixa de 3,95%. Clientii mai suporta comisionul datorat catre Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM, in valoarea de 0,49% anual, aplicat la jumatate din soldul creditului.


BCR mai are in oferta si credite ipotecare clasice. Pentru acestea, banca ofera in continuare o reducere fata de oferta standard, de 0,2 procente.

Reducerea poate fi obtinuta de clientii care au si cont de salariu la banca, indiferent de momentul deschiderii acestuia. Anterior, reducerea tinea cont si de istoricul clientului cu banca.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci
Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci

In conditiile in care pretul energiei este in continua crestere, detinerea unei proprietati eficiente energetic a devenit o prioritate pentru multi. Iar dupa case, bancile pregatesc oferte de creditare si pentru masinile “verzi”

17 August 2021 | Imobiliare

Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus