Prima Casa: BCR nu mai ofera conditii preferentiale clientilor cu cont de salariu

Clientii care au un cont de salariu la BCR sau au un istoric cu banca nu mai primesc conditii preferentiale atunci cand contracteaza un credit prin programul Prima Casa.

BCR acorda credite prin programul Prima Casa numai in euro. Rata dobanzii standard este formata din Euribor la 3 luni plus o marja fixa de 3,95%. Clientii mai suporta comisionul datorat catre Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM, in valoarea de 0,49% anual, aplicat la jumatate din soldul creditului.


BCR mai are in oferta si credite ipotecare clasice. Pentru acestea, banca ofera in continuare o reducere fata de oferta standard, de 0,2 procente.

Reducerea poate fi obtinuta de clientii care au si cont de salariu la banca, indiferent de momentul deschiderii acestuia. Anterior, reducerea tinea cont si de istoricul clientului cu banca.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus