top banner

Premierul a mers la tara sa promoveze programul Casa Verde

24 August 2011 | Autor: Conso

Premierul Emil Boc a facut o vizita de lucru in judetul Dambovita, impreuna cu ministrul mediului, Lazlo Borbely, unde a promovat programul de subventie a achizitie de centrale ecologice, Casa Verde.
Premierul s-a declarat bucuros sa vada ca si in mediul rural exista persoane cu initiativa, care au apreciat avantajele pe care acest program le presupune, respectiv subventia de 6.000 lei pusa la dispozitie de catre stat pentru achizitia unei centrale pe baza de energie regenerabila.
“E un program de viitor si, in acelasi timp de succes, care, pe de o parte ne ajuta sa folosim energiile regenerabile si, pe de alta parte, ajuta statul sa isi onoreaze obligatiile fata de structurile internationale in ceea ce priveste investitiile in domeniul mediului”, a precizat Emil Boc.
Programul Casa verde a debutat in 2010, cand Ministerul Mediului a pus la dispozitia celor care doreau sa achizitioneze o centrala pe baza de energie regenerabila un buget total de 110 milioane lei. In 2011, pentru programul Casa Verde au fost alocati 100 milioane lei.
In primele cinci zile de la debutul din iunie 2011, fusesera deja inregistrate peste 5.000 de cereri. In comparatie, in tot anul trecut au fost depuse 18.000 de cereri.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite imobiliare

Credite imobiliare
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite imobiliare

Alte Articole

Care sunt cele mai mici dobanzi din piata la credite?

Care sunt cele mai mici dobanzi din piata la credite?

Apropierea sarbatorilor de Paste, cand lumea cheltuie mai mult, si previzibila reducere a dobanzii BNR, ce stimuleaza creditele ipotecare, au reprezentat pretextul pentru a trece in revista starea dobanzilor la toate tipurile de credite.

04 Apr 2024 | Credite imobiliare
Dobânzi mai bune și un proces mai rapid pentru creditele ipotecare ING! Dobândă fixă de la 5,59% în primii 5 ani. Află condițiile!

Dobânzi mai bune și un proces mai rapid pentru creditele ipotecare ING! Dobândă fixă de la 5,59% în primii 5 ani. Află condițiile!

Să-ți cumperi o locuință este fără îndoială un pas important pentru oricine. Vestea bună este că dacă nu dispui de (toată) suma necesară și ai găsit deja locuința visurilor tale, poți aplica la creditul ipotecar ING cu dobândă fixă cuprinsă între 5.59% - 6.59% în primii 5 ani și ulterior variabilă.

12 Mar 2024 | Credite imobiliare
Batalie pe finantarea locuintelor eficiente energetic

Batalie pe finantarea locuintelor eficiente energetic

Marjele practicate de unele banci pentru creditele ipotecare verzi sunt apropiate de cele intalnite in cazul imprumuturilor cu garantie guvernamentala avand insa avantajul unei dobanzi fixe in primii ani sub IRCC.

06 Mar 2024 | Credite imobiliare
Dobanzile creditelor ipotecare bat pasul pe loc pe o piata inundata de lichiditate

Dobanzile creditelor ipotecare bat pasul pe loc pe o piata inundata de lichiditate

In conditiile in care sumele zilnice acumulate in facilitatea de depozit la BNR bat record dupa record, ROBOR la 6 luni a avut nevoie de 10 luni pentru a pierde un procent.

08 Feb 2024 | Credite imobiliare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul