ING a redus marjele de dobanda la creditele garantate

ING Bank a redus cu 0,75 procente marja de dobanda la imprumuturile in euro garantate cu ipoteca. Creditul de Casa Noua, alternativa lansata de banca la Prima Casa, afiseaza o marja de 4,25%.

Creditele ipotecare si de nevoi personale cu ipoteca sunt acordate la o marja fixa peste Euribor la 12 luni de 4,5%, in scadere de la 5,25%.


Reducerea de dobanda se aplica numai in cazul creditelor cu asigurare de viata atasata. In cazul creditelor fara asigurare, costurile au ramas la nivelul anterior.

Avansul minim de care trebuie sa dispuna un client se ridica la 15% pentru creditul ING de Casa Noua, respectiv de 25% la celelalte tipuri de imprumut.

Analiza dosarului presupune un comision in suma fixa de 215 lei, in vreme ce costul cu administrarea creditului se ridica la 1% si se plateste o singura data, la acordare. 


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus