Emporiki reduce costurile la creditele de casa pentru clientii cu cont de salariu

Emporiki Bank a redus cu 0,3 procente marja de dobanda aplicata peste Euribor la 3 luni in cazul creditului ipotecar in euro pentru clientii care isi incaseaza venitul prin banca.


Noua rata de dobanda presupune o marja fixa de 4,6% peste Euribor. Clientii care nu doresc sa-si vireze venitul intr-un cont curent deschis la Emporiki platesc o marja standard de 5,9%.

Imprumutul in lei presupune o marja fixa peste Robor la 3 luni de 2,2% pentru varianta cu virare venit, respectiv de 3,1% pentru cea standard.

Clientii mai platesc in plus un comision de analiza dosar de 100 euro, iar asigurarea de viata prevede un comision lunar de 0,021% la sold.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus