Emporiki promite raspuns final la cererile de credit ipotecar in 3 zile

Clientii care solicita un credit de locuinta de la Emporiki Bank beneficiaza de obtinerea unui raspuns final in 3 zile de la depunerea documentatiei. In plus, banca ofera evaluarea gratuita a imobilului.

Pe langa evaluare gratuita, clientii sunt inscrisi in cadrul unei tomobole ce va desemna de Craciun trei castigatori, prin tragere la sorti. Premiile constau in cate un cec de 1.000 lei fiecare.


Evaluarea gratuita si tombola fac parte din cadrul unei campanii prin care banca si-a propus acordarea raspunsului final la cererile de credit ipotecar in cel mult 3 zile lucratoare de la depunerea intregii documentatii.

Pentru a beneficia de acest avantaj, solicitantii trebuie sa opteze si pentru virarea lunara a venitului intr-un cont deschis la Emporiki Bank.

Rata dobanzii este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 4,7%. Clientii mai platesc un comision de analiza dosar de 100 euro si un comision aferent asigurarii de viata de 0,021% lunar la sold.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus