Emporiki promite raspuns final la cererile de credit ipotecar in 3 zile

Clientii care solicita un credit de locuinta de la Emporiki Bank beneficiaza de obtinerea unui raspuns final in 3 zile de la depunerea documentatiei. In plus, banca ofera evaluarea gratuita a imobilului.

Pe langa evaluare gratuita, clientii sunt inscrisi in cadrul unei tomobole ce va desemna de Craciun trei castigatori, prin tragere la sorti. Premiile constau in cate un cec de 1.000 lei fiecare.


Evaluarea gratuita si tombola fac parte din cadrul unei campanii prin care banca si-a propus acordarea raspunsului final la cererile de credit ipotecar in cel mult 3 zile lucratoare de la depunerea intregii documentatii.

Pentru a beneficia de acest avantaj, solicitantii trebuie sa opteze si pentru virarea lunara a venitului intr-un cont deschis la Emporiki Bank.

Rata dobanzii este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 4,7%. Clientii mai platesc un comision de analiza dosar de 100 euro si un comision aferent asigurarii de viata de 0,021% lunar la sold.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci
Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci

In conditiile in care pretul energiei este in continua crestere, detinerea unei proprietati eficiente energetic a devenit o prioritate pentru multi. Iar dupa case, bancile pregatesc oferte de creditare si pentru masinile “verzi”

17 August 2021 | Imobiliare

Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus