Emporiki a majorat costurile creditelor in lei si euro

Emporiki Bank a majorat cu pana la 1,8 puncte procentuale marja fixa de dobanda la creditele in lei si euro, odata cu alinierea ofertei la noile reglementari BNR.

Limita maxima de creditare pentru imprumuturile de nevoi personale cu si fata ipoteca a fost plafonata la 5 ani.

Creditele de nevoi personale standard presupun marje in crestere cu 1 punct procentual, pana la 8,6% peste Robor 3 luni in cazul finantarilor in lei. Varianta in euro afiseaza o marja de 15,5% peste Euribor la 3 luni.


Banca, membra a grupului francez Credit Agricole, a majorat de asemenea si comisionul lunar aferent asigurarii de somaj si risc de la 0,2003%.

In cazul creditelor de nevoi personale cu ipoteca, marjele standard de dobanda au urcat la 6,1% la lei, respectiv 8,1% la euro.

Si creditele imobiliare sunt acordate la dobanzi mai mari. In cazul sumelor contractate in lei, clientii trebuie sa suporte o marja fixa de 4,9%, in vreme ce la euro noua marja este de 7,05%.

Banca ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de un discount de dobanda de 2 puncte procentuale fata de oferta standard daca decid sa-si vireze in acelasi timp si salariul intr-un cont curent deschis la aceasta.

Totodata, banca a redus suma maxima acordata la 100.000 euro la credite de nevoi personale cu ipoteca, respectiv la 1.000.000 lei la creditele de achizitie locuinta.

Oferta detaliata a creditelor acordate de Emporiki Bank poate fi comparata pe Conso.ro in sectiunile Credite de nevoi personale si Credite imobiliare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus