Carpatica ofera dobanda fixa in primul an la creditele cu ipoteca in lei

Clientii care doresc sa obtina un imprumut ipotecar sau un credit de consum garantat cu ipoteca in lei obtin la Carpatica dobanda fixa in primul an. Promotia este valabila pana pe 19 mai.


Rata dobanzii este de 9,45% si se aplica indiferent de tipul imprumutului: ipotecar, refinantare sau consum cu ipoteca. Ulterior, dobanda este exprimata in functie de indicele Robor la 6 luni plus o marja fixa.

Marja este de 3,83% in cazul creditului ipotecar, de 4,28% in cazul creditului de refinantare si de 4,7% pentru creditele de consum.

Clientii mai beneficiaza si de evaluarea gratuita a imobilului iar cei care doresc ca obtina un card de credit MasterCard pot obtine o reducere de 3 procente din dobanda standard. 

“Observam o inclinatie spre moneda nationala in accesarea creditelor si oferim celor care doresc sa obtina un credit ipotecar o promotie care sa ii incurajeze in acest sens”, a precizat Georgiana Coanda, director general adjunct la Banca Carpatica.

Oferta de credite poate fi comparata in sectiunile Credite imobiliare si Credite de consum de pe Conso.ro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci
Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci

In conditiile in care pretul energiei este in continua crestere, detinerea unei proprietati eficiente energetic a devenit o prioritate pentru multi. Iar dupa case, bancile pregatesc oferte de creditare si pentru masinile “verzi”

17 August 2021 | Imobiliare

Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus