Carpatica ofera dobanda fixa in primul an la creditele cu ipoteca in lei

Clientii care doresc sa obtina un imprumut ipotecar sau un credit de consum garantat cu ipoteca in lei obtin la Carpatica dobanda fixa in primul an. Promotia este valabila pana pe 19 mai.


Rata dobanzii este de 9,45% si se aplica indiferent de tipul imprumutului: ipotecar, refinantare sau consum cu ipoteca. Ulterior, dobanda este exprimata in functie de indicele Robor la 6 luni plus o marja fixa.

Marja este de 3,83% in cazul creditului ipotecar, de 4,28% in cazul creditului de refinantare si de 4,7% pentru creditele de consum.

Clientii mai beneficiaza si de evaluarea gratuita a imobilului iar cei care doresc ca obtina un card de credit MasterCard pot obtine o reducere de 3 procente din dobanda standard. 

“Observam o inclinatie spre moneda nationala in accesarea creditelor si oferim celor care doresc sa obtina un credit ipotecar o promotie care sa ii incurajeze in acest sens”, a precizat Georgiana Coanda, director general adjunct la Banca Carpatica.

Oferta de credite poate fi comparata in sectiunile Credite imobiliare si Credite de consum de pe Conso.ro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus