Carpatica ofera dobanda fixa in primul an la creditele cu ipoteca in lei

Clientii care doresc sa obtina un imprumut ipotecar sau un credit de consum garantat cu ipoteca in lei obtin la Carpatica dobanda fixa in primul an. Promotia este valabila pana pe 19 mai.


Rata dobanzii este de 9,45% si se aplica indiferent de tipul imprumutului: ipotecar, refinantare sau consum cu ipoteca. Ulterior, dobanda este exprimata in functie de indicele Robor la 6 luni plus o marja fixa.

Marja este de 3,83% in cazul creditului ipotecar, de 4,28% in cazul creditului de refinantare si de 4,7% pentru creditele de consum.

Clientii mai beneficiaza si de evaluarea gratuita a imobilului iar cei care doresc ca obtina un card de credit MasterCard pot obtine o reducere de 3 procente din dobanda standard. 

“Observam o inclinatie spre moneda nationala in accesarea creditelor si oferim celor care doresc sa obtina un credit ipotecar o promotie care sa ii incurajeze in acest sens”, a precizat Georgiana Coanda, director general adjunct la Banca Carpatica.

Oferta de credite poate fi comparata in sectiunile Credite imobiliare si Credite de consum de pe Conso.ro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus