Carpatica ofera credite ipotecare cu dobanda promotionala in primul an

Clientii care solicita un credit cu ipoteca in lei, pentru achizitia de locuinte sau refinantare, beneficiaza de dobanda promotionala in primul an de contract.


Promotia este disponibila pentru creditele solicitate pana pe 31 decembrie. In primul an de creditare rata dobanzii este de 8,75%, urmand ca apoi sa varieze in functie de Robor la 6 luni plus o marja fixa.

In cazul creditului de refinantare marja de dobanda este de 4,28%. Pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca marja este de 4,70% in timp ce pentru creditul ipotecar marja bancii este de 3,83%.

“Incurajam astfel creditarea in moneda nationala, oferind protectie fata de riscul valutar si costuri foarte bune pentru creditele aflate in promotie”, a precizat Georgiana Coanda, director executiv Retail la Carpatica.

Clientii nu mai platesc ale comisioane dar pot beneficia de aceasta promotie doar daca nu au achizitionat deja produse de creditare de la Carpatica incluse in campanii separate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus