Carpatica ofera credite ipotecare cu dobanda promotionala in primul an

Clientii care solicita un credit cu ipoteca in lei, pentru achizitia de locuinte sau refinantare, beneficiaza de dobanda promotionala in primul an de contract.


Promotia este disponibila pentru creditele solicitate pana pe 31 decembrie. In primul an de creditare rata dobanzii este de 8,75%, urmand ca apoi sa varieze in functie de Robor la 6 luni plus o marja fixa.

In cazul creditului de refinantare marja de dobanda este de 4,28%. Pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca marja este de 4,70% in timp ce pentru creditul ipotecar marja bancii este de 3,83%.

“Incurajam astfel creditarea in moneda nationala, oferind protectie fata de riscul valutar si costuri foarte bune pentru creditele aflate in promotie”, a precizat Georgiana Coanda, director executiv Retail la Carpatica.

Clientii nu mai platesc ale comisioane dar pot beneficia de aceasta promotie doar daca nu au achizitionat deja produse de creditare de la Carpatica incluse in campanii separate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus