Carpatica ofera credite ipotecare cu dobanda promotionala in primul an

Clientii care solicita un credit cu ipoteca in lei, pentru achizitia de locuinte sau refinantare, beneficiaza de dobanda promotionala in primul an de contract.


Promotia este disponibila pentru creditele solicitate pana pe 31 decembrie. In primul an de creditare rata dobanzii este de 8,75%, urmand ca apoi sa varieze in functie de Robor la 6 luni plus o marja fixa.

In cazul creditului de refinantare marja de dobanda este de 4,28%. Pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca marja este de 4,70% in timp ce pentru creditul ipotecar marja bancii este de 3,83%.

“Incurajam astfel creditarea in moneda nationala, oferind protectie fata de riscul valutar si costuri foarte bune pentru creditele aflate in promotie”, a precizat Georgiana Coanda, director executiv Retail la Carpatica.

Clientii nu mai platesc ale comisioane dar pot beneficia de aceasta promotie doar daca nu au achizitionat deja produse de creditare de la Carpatica incluse in campanii separate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus