BRD isi anunta clientii prin SMS cand au de plata rata la credit

BRD a introdus o noua optiune pentru clientii cu credite in derulare. Acestia primesc cu cateva zile inainte de scadenta un SMS informativ cu detalii despre rata lunara pe care o au de achitat.


SMS-ul contine informatii cu privire la suma ce trebuie achitata si data exacta a scadentei. Mesajul este trimis cu aproximativ 5 zile inainte de scadenta.

”Am adoptat această modalitate de a ne informa clientii prin SMS-uri ca raspuns la nevoia legitima a clientului de a cunoaste in timp util amanunte importante legate de relatia cu banca sa. Este o modalitate moderna de relationare, care contribuie si ea intr-o masura insemnata la cresterea gradului de confort al clientului si ne ajuta sa stabilim relatii de calitate cu acesta”, a precizat Adrian Jantea, director Promovare si Distributie Persoane Fizice la BRD.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus