BCR plateste evaluarea si taxele notariale la refinantarea creditelor de la alte banci

BCR suporta cheltuielile notariale, costul evaluarii ipotecii si comisionului de analiza pentru creditele de refinantare de la alte banci solicitate pana la finalul anului.

De asemenea, banca ofera asigurarea gratuita a imobilului adus in garantie, pe toata perioada de creditare, in cazul in care clientii opteaza pentru BCR Asigurari VIG.


Creditul este destinat refinantarii imprumuturilor contractate anterior de la alte banci, si este disponibil in doua variante: credit de nevoi personale si credit ipotecar, in lei sau euro.

In cazul creditului de refinantare ipotecar, clientii pot alege intre dobanda variabila din primul an sau pot opta pentru dobanda fixa in primii cinci ani si variabila ulterior.

Rata dobanzii variaza in functie de gradul de acoperire cu garantii si este stabilita in functie de o marja fixa peste Robor sau Euribor la 6 luni. De asemenea, clientii platesc un comision lunar cuprins intre 7 euro si 27 euro, sau echivalent in lei, in functie de perioada de acordare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci
Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci

In conditiile in care pretul energiei este in continua crestere, detinerea unei proprietati eficiente energetic a devenit o prioritate pentru multi. Iar dupa case, bancile pregatesc oferte de creditare si pentru masinile “verzi”

17 August 2021 | Imobiliare

Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus