BCR plateste evaluarea si taxele notariale la refinantarea creditelor de la alte banci

BCR suporta cheltuielile notariale, costul evaluarii ipotecii si comisionului de analiza pentru creditele de refinantare de la alte banci solicitate pana la finalul anului.

De asemenea, banca ofera asigurarea gratuita a imobilului adus in garantie, pe toata perioada de creditare, in cazul in care clientii opteaza pentru BCR Asigurari VIG.


Creditul este destinat refinantarii imprumuturilor contractate anterior de la alte banci, si este disponibil in doua variante: credit de nevoi personale si credit ipotecar, in lei sau euro.

In cazul creditului de refinantare ipotecar, clientii pot alege intre dobanda variabila din primul an sau pot opta pentru dobanda fixa in primii cinci ani si variabila ulterior.

Rata dobanzii variaza in functie de gradul de acoperire cu garantii si este stabilita in functie de o marja fixa peste Robor sau Euribor la 6 luni. De asemenea, clientii platesc un comision lunar cuprins intre 7 euro si 27 euro, sau echivalent in lei, in functie de perioada de acordare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus