BCR plateste evaluarea si taxele notariale la refinantarea creditelor de la alte banci

BCR suporta cheltuielile notariale, costul evaluarii ipotecii si comisionului de analiza pentru creditele de refinantare de la alte banci solicitate pana la finalul anului.

De asemenea, banca ofera asigurarea gratuita a imobilului adus in garantie, pe toata perioada de creditare, in cazul in care clientii opteaza pentru BCR Asigurari VIG.


Creditul este destinat refinantarii imprumuturilor contractate anterior de la alte banci, si este disponibil in doua variante: credit de nevoi personale si credit ipotecar, in lei sau euro.

In cazul creditului de refinantare ipotecar, clientii pot alege intre dobanda variabila din primul an sau pot opta pentru dobanda fixa in primii cinci ani si variabila ulterior.

Rata dobanzii variaza in functie de gradul de acoperire cu garantii si este stabilita in functie de o marja fixa peste Robor sau Euribor la 6 luni. De asemenea, clientii platesc un comision lunar cuprins intre 7 euro si 27 euro, sau echivalent in lei, in functie de perioada de acordare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus