Bancile revin la promotiile anterioare de la credite

Bancile au inceput sa reia o parte dintre promotiile anterioare la credite, in conditiile in care creditarea se mentine anemica. Ofertele sunt pentru imprumuturi in lei.


Pana pe 19 mai 2013, Carpatica ofera credite garantate cu ipoteca cu dobanda fixa in primul an de 9,45%. Ulterior, rata dobanzii devine variabila in functie de Robor la 6 luni, avand o marja fixa de 3,83% in cazul imprumutului ipotecar, 4,7% in cazul creditului de nevoi personale cu ipoteca si 4,28%, in cazul variantei de refinantare.

In plus, banca suporta costul cu evaluarea imobilului adus in garantie in limita a 600 lei.

Si cardul de credit wwShopPing beneficiaza de o reducere de 3 puncte procentuale la nivelul dobanzii pentru cumparaturile achitate cu cardul.


Raiffeisen este o alta banca care a reluat o promotie incheiata in toamna anului trecut. Clientii care opteaza pana pe 30 aprilie 2013 pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca standard si de refinantare in lei nu platesc niciun comision de analiza dosar sau de administrare. Oferta standard presupune ca la acordarea creditului sa se achite 200 lei, iar pe parcursul creditului 5 lei pe luna. 


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus