Bancile revin la promotiile anterioare de la credite

Bancile au inceput sa reia o parte dintre promotiile anterioare la credite, in conditiile in care creditarea se mentine anemica. Ofertele sunt pentru imprumuturi in lei.


Pana pe 19 mai 2013, Carpatica ofera credite garantate cu ipoteca cu dobanda fixa in primul an de 9,45%. Ulterior, rata dobanzii devine variabila in functie de Robor la 6 luni, avand o marja fixa de 3,83% in cazul imprumutului ipotecar, 4,7% in cazul creditului de nevoi personale cu ipoteca si 4,28%, in cazul variantei de refinantare.

In plus, banca suporta costul cu evaluarea imobilului adus in garantie in limita a 600 lei.

Si cardul de credit wwShopPing beneficiaza de o reducere de 3 puncte procentuale la nivelul dobanzii pentru cumparaturile achitate cu cardul.


Raiffeisen este o alta banca care a reluat o promotie incheiata in toamna anului trecut. Clientii care opteaza pana pe 30 aprilie 2013 pentru un credit de nevoi personale fara ipoteca standard si de refinantare in lei nu platesc niciun comision de analiza dosar sau de administrare. Oferta standard presupune ca la acordarea creditului sa se achite 200 lei, iar pe parcursul creditului 5 lei pe luna. 


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus