Banca Transilvania acorda puncte bonus la refinantarea creditelor

Persoanele care isi refinanteaza creditele la Banca Transilvania primesc un bonus de pana la 100 lei la contractarea creditului si contravaloarea unei dobanzi la aniversarea de 1 an.


Bonusul se acorda sub forma de puncte Star BT, astfel ca pentru a beneficia de aceasta facilitate, clientul trebuie sa solicite si un card de credit la banca. Daca nu se incadreaza in cerintele de eligibilitate, clientul va primi un card fara limita de credit, pentru a putea utiliza punctele castigate.

Bonusul aniversar se acorda doar daca nu s-au inregistrat restante mai mari de 5 zile lucratoare in primele 12 luni de rambursare.

Promotia este valabila pana la 31 august 2013, atat pentru creditele de consum cat si pentru creditele imobiliare.

La refinantarea creditelor de nevoi personale cu ipoteca, rata dobanzii este de 6% la euro in primul an, dupa care va fi egala cu Euribor 6M + 5,5pp, iar la creditele in lei, rata dobanzii este de 6,9% in primii 2 ani, dupa care devine variabila (Robor 6M + 2,5pp).


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus