Banca Transilvania acorda puncte bonus la refinantarea creditelor

Persoanele care isi refinanteaza creditele la Banca Transilvania primesc un bonus de pana la 100 lei la contractarea creditului si contravaloarea unei dobanzi la aniversarea de 1 an.


Bonusul se acorda sub forma de puncte Star BT, astfel ca pentru a beneficia de aceasta facilitate, clientul trebuie sa solicite si un card de credit la banca. Daca nu se incadreaza in cerintele de eligibilitate, clientul va primi un card fara limita de credit, pentru a putea utiliza punctele castigate.

Bonusul aniversar se acorda doar daca nu s-au inregistrat restante mai mari de 5 zile lucratoare in primele 12 luni de rambursare.

Promotia este valabila pana la 31 august 2013, atat pentru creditele de consum cat si pentru creditele imobiliare.

La refinantarea creditelor de nevoi personale cu ipoteca, rata dobanzii este de 6% la euro in primul an, dupa care va fi egala cu Euribor 6M + 5,5pp, iar la creditele in lei, rata dobanzii este de 6,9% in primii 2 ani, dupa care devine variabila (Robor 6M + 2,5pp).


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci
Creditele verzi devin produse vedeta pentru banci

In conditiile in care pretul energiei este in continua crestere, detinerea unei proprietati eficiente energetic a devenit o prioritate pentru multi. Iar dupa case, bancile pregatesc oferte de creditare si pentru masinile “verzi”

17 August 2021 | Imobiliare

Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus