Opinii clienti Piraeus Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Piraeus Bank - Cont de economii

17 Iunie 2012

Atenti cu clientii, sigur e bine sa fii documentat inca de acasa dar si sa citesti cu atentie conditiile dar nu ei cauta sa te induca in eroare. Birocratia mi s-a parut putin cam mare dar fiecare banca are regulile ei. Una peste alta, sunt foarte multumit. Imi place si faptul ca din ATM poti trage bani direct din contol de economii.

C. V. (Bucuresti, Bucuresti)

Piraeus Bank - Depozit la termen

06 Iunie 2012

Am vrut sa fac un depozit la termen pe persoana juridica - NU SE POATE - informatiile de pe site sunt incomplete - nu se specifica nicaieri daca oferta este pentru persoane fizice sau juridice. Se poate doar prin deschiderea unui cont curent si de acolo sa se faca operatiunile - NEINTERESANT. Din punct de vedere al marketingului, nu am fost atras de catre functionarii bancii intr-o discutie pentru a mi se explica avantajele unui cont curent pe firma (daca exista) pentru o analiza mai atenta a ofertei. Concluzia - nu se prea poate face o afacere cu banca Piraeus din care sa te alegi si tu cu ceva, nu numai banca :)

Dirlau Daniel (Cluj-Napoca, Cluj)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

08 Aprilie 2012

MI-AU SCHIMBAT DOBANDA DUPA BUNUL LOR PLAC. MAI BINE STATI INTR-O COLIBA DECAT SA LUATI BANI DE LA BANCI. CAMATARII SUNT MAI INGADUITORI. BANCILE SUNT NISTE CAMATARI CU LEGEA IN MANA.

ADRIANO GROZA (, )

Piraeus Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

27 Martie 2012

Buna ziua. Am contractat un credit de nevoi personale cu garantie imobiliara in 11 iunie 2008 in moneda CHF. Oferta produsului: - 0%, pentru primele 6 luni; - dupa aceasta dobanda va fi variabila si revizuibila la fiecare 3 luni in functie de indicele de referinta LIBOR CHF la 3 luni si marja bancii. - Indicele de referinta: LIBOR CHF la 3 luni - Marja Piraeus: 4,9% variabila In 2009 mi-au trimis notificarea prin care am fost anuntat ca marja aplicata creditului a fost majorata cu 2 pp ,,pe fondul contextului international marcat de turbulente ce implica costuri mai mari de finantare", iar la agentie mi s-a spus ca asta era prevazut in contract si ca daca nu-mi convine sa rambursez suma imprumutata, ceea ce nu mai puteam deoarece creditul fusese folosit. Ca urmare a unei sesizari scrise am primit o informare in care justificau ca ,,hotararea de majorare a marjei a intervenit in conditii contractuale determinate...... si ca urmare a faptului ca dobanzile percepute pentru creditele acordate au continuat sa scada, costurile de finantare ale bancii au continuat sa creasca, reducand in mod esential marjele bancii" Intrebarea mea este pot sa cer banci sa revina la marja initiala? Va rog sa mi spuneti ce am de facut si cui sa ma adresez. Va multumesc

Ninel Opran (Bragadiru, Ilfov)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

07 Septembrie 2011

In septembrie 2007 am contractat un credit de nevoi personale cu ipoteca in moneda CHF. In 2009, am fost notificat de PBR cu privire la marirea marjei cu 2 puncte procentuale, desi indicele Libor era in cadere libera . intrebarea mea este pot sa cer banci sa revina la marja initiala,stipulata in contract? va rog sa mi spune ti ce am de facut si cui sa ma adresez. va multumesc

lapustea cristian (Satu Mare, Satu Mare)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

28 Iunie 2011

Numele meu este Goaga Iulian si in cele din urma am reusita sa inving (eu unul asa consider), pe cont propriu, in instanta, Banca. Astfel, dupa ce prima instanta mi-a dat castig de cauza, si in baza unor legi deja existente (Legea 193/2000 si OG 21/1992) a dispus eliminarea din contract a clkauzei abuzive "conform deciziei bancii" (se refera la modificarea marjei), in cele din urma si cea de a doua instanta, in urma recursului bancii a hotarat sa-mi dea dreptate. De asemenea, s-a hotarat si desfiintarea actului aditional pe care banca mi l-a bagat pe gat (la propriu), in urma acelorasi notificari pe care marea majoritate a clierntilor a primit-o. Deci oameni buni...se poate. Nu stiu cum se poate proceda, daca as avea acceptul adminului de pe acest site, insa as vrea sa ajut pe multi dintre dvs., cei cu credite cu nevoi personale cu garantie ipotecara, sau mai bine spus cei ca mine fraieriti de Piraeus Bank Romania, cu mariri abuzive de dobanzi si acte aditionale semnate in urma unor santaje ordinare.

iulian goaga (Braila, Braila)

Inapoi sus