Opinii clienti Piraeus Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Piraeus Bank - Credit nevoi personale

22 Iunie 2015

Am un credit de nevoi personale,ceva este in neregula cu aceste comisioane? asigurare? se spune ca daca nu platesti asigurarea nu mai este valabila,am ramas fara serv si am mers sa ma ajute sa esalonez ratele,mi sa facut un act aditional la contract ,dar spre surprinderea mea nu este loat in calcul,sunt sunat mereu eu platesc lunar cat mi sa acordat prin acest act,dar tot timpul mi se spune ca mai am si alta suma de plata,cei de la buc spun ceva la telef ,iar constanta alceva,m-am prezentat sa platesc si se consultau intre ele functionarele banci sa vada cat am de plate? deci ceva este in neregula. eu va propun sa ne unim mai multi si sa dam banca in judecata cu aceste comisioane abuzive,care sunt de fapt dobanzi ascunse de banca.

ghe Atomulesei (Constanta, Constanta)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale

11 Februarie 2015

Am luat un credit in 2007 de 24.400 chf si plateam o rata de 300 chf, adica vreo 670 ron. Vreo 3 ani am mers ok, dar cand s-au taiat salariile totul sa dus de rapa; am facut restructurari dar degeaba, pt ca tot rau am iesit - dupa 6 luni de restructurare rata era mai mare. Dupa acest aspect nu am mai facut restructurari si acum am primit o hartie care imi zice ca am o datorie totala de 27.000 de chf si urmeaza sa faca executare silita. Creditul e de nevoi personale fara ipoteca, iar eu nu am pe numele meu decat o rabla de masina. Mentionez ca am facut plati lunare, dar nu cat era rata intreaga. Am incercat sa vb cu ei, nimic, acum zic sa fac o cerere si sa o analizeze ei. Mentionez ca mai platesc o rata de 550 ron la unicredit tiriac. Ce as putea face? Am platit vreo 7 ani, eu vreau sa ma achit de datorie dar nu asa de mult. Sunt de buna credinta, dar sa nu isi bata joc.

bogdan cojocariu (Targu Neamt, Neamt)

Piraeus Bank - Overdraft/Descoperit cont

31 Ianuarie 2015

La institutia la care lucram ni s-a impus sa facem cardurile de salarii la Piraeus Bank,totul OK, trebuia sa le facem pentru ca altfel nu ne luam salariile, au venit dupa aceea cu oferta cardurilor de 6 salarii.Bineinteles ca am fost atrasa si am facut si acest card. In anul 2012 am intrat la somaj , ghinion , mi-a fost din ce in ce mai greu sa achit ratele , pana anul trecut am mai achitat cat am putut dar de anul trecut din luna mai nu am mai reusit. Mi-au venit acasa plicuri de la o firma de asigurari la care cred ca a fost asigurat creditul. Problema este ca nu am avut si nu am posibilitatea sa achit acest credit , cel putin pentru moment . Ce pot sa fac in acest caz?

ELENA BANCEU (Pitesti, Arges)

Piraeus Bank - Mesaje pentru alti utilizatori

26 Noiembrie 2014

Draga Livia-Adina Stan (Calarasi) Eu sunt unul din acei amarati operatori care te tot suna, pe tine si pe alti clienti ai Piraeus. Hai sa ti explic. Sistemul este automatizat si ne intra pe desktop clientul restant, suntem obligati sa lucram pe zi 125 de clienti restantieri ! asta inseamna ca avem la dispozitie 2 minute aprox pt fiecare cl, daca nu-ti faci targetul...repercursiuni ! Lumea deja nu mai raspunde la tel pt este agasata din 2 in 2 zile, asa este setat sistemul, asa vor manageri aia mari pe care nu-i vede nimeni la fata, degeaba va suparati si certati cu amaratii aia de la tel ca ei nu au absolut nicio putere. Iar daca nu raspundeti la tel ei nu-si pot face targetul, daca nu-si fac targetul nu primesc salarul ......!!!! Asa crede managementul grecesc ca terorizand omul cu telefoane il va presa sa plateasca. Va recomand, refinantati la alta banca. Si eu am un card la Transilvania de aporx 5 ani si nu am primit un telefon acasa chiar daca am intarziat cu plata 20-30 zile. Aveti grija la solutiile propuse de angajatii nu acceptati niciodata produsul numit Restructurare !!! este extrem de dejavantajos si pagubos pt client ! Noi in call center suntem obligat sa vi-l impachetam frumos si sa vi-l bagam pe gat !! SI nu uitati la banca va pune sa semnati Declaratia_Acord, acolo este specificat ca banca poate folosi datele dvs in orice scop are nevoie si crede de cuviinta ...aici inclusiv sa va sune vecinii, rudele, fostul iubit/sot, bunicii, parintii....tot neamul. Sa nu mai spun ca pt postul asta am dat 3 interviuri si un test scris !! Zici ca eram la NASA ! Iar salarul este de 1.000 lei plus 1 Sambata obligatorie. Sclavie pe plantatie pur si simplu.

Anghel Viorica (Bucuresti, Bucuresti)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale

12 Iunie 2014

buna ziua. ma numesc Adina si am o mica problema personala cu aceasta banca. in anul 2007 am luat de la ei un credit de nevoi personala fara ipoteca in euro. nu am avut probleme cu ratele pana in urma cu cateva luni. din cauza faptului ca am ramas fara serviciu o perioada de 2- 3 luni am intarziat si cu ratele la ei . ma deranjeaza foarte tare ca ma straduiesc sa recuperez (acum ca am serviciu achit putin peste rata) si ei ma agaseaza cu telefoane, la munca, acasa, pe mobil, etc. nu inteleg politica lor. te agaseaza si atat. nu sunt in stare sa-ti propuna o solutie la prroblema de acest gen

livia-adina stan (Calarasi, Calarasi)

Piraeus Bank - Credit nevoi personale

06 Martie 2014

Buna ziua, Iata experienta mea glorioasa cu Piraeus: Dupa ce am pregatit un dosar de acte, nu chiar asa de voluminos ca la OTP: contracte de munca din cele doua locuri unde lucrez, adeverinte tipizate pentru salar , fisa fiscala pe anul precedent, creditul nu mi s-a aprobat pe motiv ca firma unde am contractul ca loc de munca principal este prea tanara, si anume din august 2013!!! Mentionez ca pe salariul meu este 1500 net, la una din firme si ca aceasta firma plateste lunar 800 lei la stat , taxe!! si mai mentionez ca am locuinta in valoare de 200000 euro unde sunt unic proprietar. iata domnilor cum ne "ajuta" bancile!!! Rusine! platim comisione la orice tranzactie cu carduri, vedeti NB extrasele de cont cam cat va costa un card lunar, pe deasupra STATul roman ne obliga sa facem platile mai mari de 5000 ron prin banca!!! adica de ce?? de ce sa ma oblige statul sa achit bancii comisioane pentru orice cumparatura fac, daca atunci cand am nevoie este respins un credit de 5000 euro! este absolut revoltator! Nu ma las, va garantez ca voi face campanie in toate locurile posibile. A. Marcu

Alice Marcu (Cluj-Napoca, Cluj)

Inapoi sus