top banner

Leul se apreciaza usor, pe o piata stabila

26 Aprilie 2012 | Autor: Conso

Moneda nationala a reusit sa mai faca un pas in fata euro. Cursul oficial anuntat de BNR in sedinta de joi a coborat la 4,3757 lei pentru un euro.
Cotatiile interbancare s-au intors insa in intervalul 3,7530 – 3,7580 lei pentru un euro, interval similar cu cel inregistrat in ziua precedenta.
Totusi, leul a reusit sa evite o depreciere mai puternica inregistrata la nivel regional zilele trecute, aceasta rezistenta fiind pusa de analisti pe seama interventiilor BNR.
Restul valutelor regionale s-au intors pe o usoara tendinta de depreciere si inregistreaza pierderi intre 0,1% si 0,3% in fata euro.
Leul pare relativ stabil si in fata francului elvetian si a dolarului american. La BNR, cursurile au scazut aproape nesemnificativ, pana la 3,6414 lei pentru un franc si 3,3084 lei pentru un dolar.
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
  • Primești polița pe loc
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Valute

Alte Articole

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Valute
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ian 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Sep 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 Aug 2018 | Valute

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Convertor valutar

Simulator schimb valutar: conversia unei sume dintr-o valută în alta