top banner

Leul nu reuseste sa recastige terenul pierdut in fata euro

04 Aprilie 2012 | Autor: Conso

BNR a publicat pentru a sasea zi consecutiva un curs de peste 4,37 lei pentru un euro, in ciuda unei aprecieri modeste, de numai 0,4 bani, a leului.
Evolutia de pe piata interbancara este stabila, cotatiile ramanand in apropierea valorii de inchidere de marti. In jurul dupa-amiezei intervalul de fluctuatie era intre 4,3730 – 4,3780 lei pentru un euro.
Exceptand coroana ceha, principalele valute regionale s-au reintors insa pe pierdere cu pana la 0,45% in raport cu moneda unica.
Noul nivel oficial al cursului de schimb euro-leu a scazut la 4,3742. In raport cu francul elvetian, nivelul de referinta a scazut la 3,6325 lei/franc.
O depreciere masiva, de peste 4 bani, a cunoscut-o leul fata de dolar, cursul oficial depasind din nou pragul de 3,3 lei pentru un dolar si urcand astfel la 3,3211 lei/dolar.
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
  • Primești polița pe loc
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Valute

Alte Articole

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Valute
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ian 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Sep 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 Aug 2018 | Valute

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Convertor valutar

Simulator schimb valutar: conversia unei sume dintr-o valută în alta