Garanti Bank permite schimbul valutar la ATM fara card

Garanti Bank a lansat un pachet unic de servicii fara card in toata reteaua de ATM-uri, prin care oricine poate schimba euro la ATM, fara a fi clientul bancii sau a detine un card bancar.

Momentam se permite doar schimbul din euro in lei. Optiunea de vanzare euro poate fi accesata din meniul bancomatelor prin simpla apasare a tastei „enter”.


Bancomatele bancii permit de acum si efectuarea, fara card, a rambursarii ratelor pe cardul de credit Bonus Card, precum si depunerea de bani in conturile personale deschise in cadrul bancii.

”Strategia noastra este de a investi continuu in lansarea, in cadrul retelei noastre de ATM-uri, de servicii fara card, astfel incat sa putem raspunde solicitarilor venite atat din partea clientilor Garanti Bank, cat si ale tuturor celor care au nevoie sa faca diverse operatiuni si nu sunt clientii nostri sau ai vreunei alte banci”, a declarat Murat Atay, CEO al Garanti Bank Romania.

Toate operatiunile efectuate fara card prin intermediul retelei de bancomate ale bancii au comision zero.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Valute


Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real
Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Articol sponsorizat

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ianuarie 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Septembrie 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 August 2018 | Valute

Mai multe articole

Inapoi sus