Euro sta pe loc la cursul oficial

Leul nu da semne de miscari ample in prima sedinta a saptamanii. Cursul oficial ramane aproape neschimbat, putin peste 4,52 lei pentru un euro.


Pe piata interbancara cotatiile au urcat in intervalul 4,5250 – 4,5300 lei pentru un euro, pe o piata regionala ce nu pare sa prezinte o evolutie uniforma.

Zlotul poplonez pierde 0,3%, in timp ce coroana ceheasca castiga 0,3% in fata euro. Forintul maghioar prezinta aceeasi tendinta ca leul si ramane stabil.

Cursul oficial anuntat de BNR in sedinta de luni este de 4,5219 lei pentru un euro.

Moneda nationala prezinta aceeasi stabilitate si in fata celorlalte valute principale. Francul elvetian a urcat aproape nesemnificativ la cursul oficial, pana la 3,7517 lei, in timp ce dolarul american a facut un pas de 0,2 bani, pana la 3,5565 lei la BNR.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Valute


Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real
Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Articol sponsorizat

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ianuarie 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Septembrie 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 August 2018 | Valute

Mai multe articole

Inapoi sus