BCR ofera un curs de schimb preferential prin internet banking

Schimbul valutar realizat prin serviciul de internet sau phone banking sau la masinile multifunctionale ale bancii aduce clientilor un curs mai avantajos decat cel de la casierie.

Spre exemplu, in jurul pranzului un euro era cotat la ghiseul BCR cu 4,3650 lei la vanzare in timp ce prin internet banking, un euro costa 4,3575 lei.

“Dupa plata facturilor si transferurile de bani, schimburile valutare sunt cele mai frecvente operatiuni bancare. Incurajam clientii sa foloseasca schimbul valutar prin canale alternative, cu beneficii clare de cost, timp si siguranta”, a precizat Bogdan Marin, director in cadrul BCR.


Conform datelor bancii, valoarea tranzactiilor realizate prin canale alternative a urcat la 1 miliard lei in primele 10 luni ale anului, de aproape patru ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.

Beneficiul se adreseaza atat populatiei cat si segmentului de clienti perfoane fizice autorizate si micro-intreprinderi.

Conso.ro pune la dispozitia cititorilor posibilitatea de a afla cel mai avantajos curs de schimb atat la ghiseele bancilor cat si in cont curent, in cadrul tabelelor comparative dedicate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Valute


Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real
Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Articol sponsorizat

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ianuarie 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Septembrie 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 August 2018 | Valute

Mai multe articole

Inapoi sus