Reduceri si premii pentru bugetarii care achizitioneaza pachete de cont curent

Carpatica si-a propus sa atraga salariatii din sistemul bugetar cu ajutorul unui pachet special de cont curent, prin care ofera atat o serie de reduceri, cat si premii.

Pachetul CONTe contine un cont curent in lei, un card de debit la alegere intre Maestro Partener si Visa Electron, precum si serviciul de internet banking.

Banca nu percepe niciun comision de administrare a pachetului, iar utilizarea bancomatelor si a POS-urilor proprii se face fara costuri.


Clientii care opteaza pentru un credit pe card beneficiaza de o reducere a dobanzii standard cu 1 punct procentual, iar comisionul de administrare este gratuit in primul an.

De asemenea, banca ofera clientilor care achizitioneaza impreuna cu acest pachet un credit cu garantii reale in lei o reducere de 0,4 puncte procentuale la dobanda standard, precum si o perioada de gratie la plata principalului pentru prima rata.

"Am lansat acest pachet de beneficii pentru a veni in sprijinul clientilor cu veniturile afectate de criza financiara si le oferim reduceri importante de pret fata de achizitionarea separata a produselor si serviciilor incluse", a declarat Razvan Vlasceanu, director Directia Marketing, Dezvoltare si Monitorizare Produse Persoane Fizice in cadrul Bancii Carpatica.

Campania promotionala presupune si o tombola cu 42 de premii ce constau in marja de 0% la creditele pentru care au fost depuse cereri in perioada 17 septembrie – 16 noiembrie 2012, alaturi de solicitarea pentru un astfel de pachet.

Eliminarea marjei este facuta pentru maxim 10 ani din perioada totala a creditului si pentru o suma de maxim 30.000 lei din valoarea totala a imprumutului. Clientii platesc in acest interval de timp doar indicele Robor la 6 luni in functie de care este indexata rata dobanzii


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

SONDAJ CONSO

Parerea ta conteaza!


Samsung Galaxy Tab

Dorim sa stim parerea ta despre serviciile oferite de Conso.

Participa la un scurt sondaj si vei fi automat inscris intr-o tragere la sorti.
Marele premiu: o tableta Samsung Galaxy Tab S5e.

Particip la sondaj Detalii sondaj

ALTE ARTICOLE - Plati


Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant
Platile interbancare facute in numai 10 secunde iau avant

Adoptat in premiera in aprilie 2019 de CEC Bank si Banca Transilvania, la care au aderat ulterior BCR si Libra Internet Bank, serviciul Plati instant dezvoltat de Transfond presupune transferul ultrarapid intre bancile partenere a sumelor de pana la 50.000 lei, indiferent de momentul platii-seara, in weekend sau in timpul sarbatorilor legale.

26 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus