Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Clientii Alpha Bank isi pot plati facturile Vodafone prin debit direct

Autor: Conso |

Publicat in: Plati

 

Alpha Bank a incheiat un acord cu Vodafone care faciliteaza plata facturilor prin debit direct interbancar. Clientii bancii care au cont curent pot beneficia gratuit de acest serviciu.

Prin intermediul acestui serviciu, clientii pot sa isi achite facturile direct din cont, fara a fi necesara deplasarea la banca in fiecare luna sau completarea unui ordin de plata.

Clintii trebuie sa semneze un contract de mandat cu banca in acest sens si sa se asigure ca la data scadentei au banii necesari in cont.

Serviciul este gratuit si automatizat, plata facturii realizandu-se intotdeauna in ziua scadentei acesteia.

Alte articole din Plati

Plati

Ce taxe avem de platit la inceput de an?

Inceputul de an vine cu o serie de cheltuieli pentru populatie, in contul taxelor si impozitelor datorate statului. Prima transa din impozitele locale trebuie platita pana pe 31 martie, iar declaratia unica, nou introdusa in 2018, trebuie depusa pana pe 15 martie si tot pana atunci trebuie platite darile aferente anului anterior. Citeste mai mult

Serviciu instant de plati de la Transfond

Incepand cu 10 decembrie 2018, Transfond va pune la dispozitia prestatorilor de servicii de plati produsul Plati Instant, o infrastructura interbancara pentru plati de retail in timp real de pana la 50.000 lei. Utilizatorii finali - consumatori, autoritati, business-uri, vor putea utiliza serviciul atat pentru plati, cat si pentru incasari. Citeste mai mult

Facebook