Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Alpha Bank Romania

Alpha Bank

Alpha Bank Group - impreuna cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si un numar mic de investitori greci - au infiintat in 1993 Banca Bucuresti. Aceasta si-a inceput activitatea in 1994.

La inceputul lui 2000, Banca Bucuresti a fost redenumita Alpha Bank Romania pentru a sublinia apartenenta la grupul grec. Acesta devine in 2005 actionar majoritar al Alpha Bank Romania, detinand 99.43% din actiuni.

Alpha Bank - sediul central
Calea Dorobantilor nr. 237B
sector 1, Bucuresti
Fax: 021 231 65 70
Email: info@alphabank.ro
Web: www.alphabank.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 825 742

Urgente carduri: 021 319 93 50

  • Credite Alpha Bank
  • Depozite Alpha Bank

Curs Alpha Bank

Ultima actualizare: 28 Apr 2017 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.5080

Curs dolar-leu 4.1323

Vanzare

Curs euro-leu 4.5580

Curs dolar-leu 4.2110

Vocea clientului

Opinii recente Credit ipotecar/ imobiliar

de Lucian Ala Fara Credite

"Nu ma mira ca au vreo 20% rata de neperformante. Pur si simplu oamenii sunt sub limita legala a IQ-ului. M-am dus la ei sa solicit un ipotecar, nu cine stie ce: apartament de 53.000 EUR, din care eu puneam jos 31.000, parte a economiilor mele de o viata, si restul as fi vrut sa fie din credit, ca sa nu ramân pe zero. La evaluarea preliminara mi-au zis ca pe baza veniturilor cu care am solicitat c..."

55 opinii 2.5

Transparenta costurilor

5

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

3

Procedura de lucru

1

Articole

Alpha Bank

Clientii Alpha Bank pot plati facturile Orange prin direct debit

Clientii Alpha Bank au la dispozitie o noua modalitate de plata a facturilor Orange, prin intermediul serviciului de direct debit, avand posibilitatea de a achita facturile direct din contul curent.

Alpha Bank lanseaza un nou produs IMM pentru managementul lichiditatilor

Alpha Bank a lansat un nou produs adresat IMM-urilor, ce ofera in acelasi timp solutii de cont curent cu dobanda bonificata la soldul zilnic si finantare.

Cont de economii cu dobanda promotionala pana la finalul lunii august

Alpha Bank ofera celor care doresc sa economiseasca posibilitatea de a opta pentru un cont de economii cu dobanda promotionala, la lei si euro.

Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

Bancile vin cu noi reduceri de dobanzi la depozitele in lei

Bancile au efectuat in ultima saptamana o serie de taieri la nivelul dobanzilor depozitelor in lei. Dobanzile au scazut pana la valori medii cuprinse intre 5,6% si 6%, pentru scadente de pana la 1 an.

Carduri de credit la pachet cu telefoane mobile

Clientii Alpha Bank care solicita si obtin un card de credit co-branded, oferit de banca impreuna cu Cosmote, primesc un telefon mobil ca premiu.

Facebook