Carpatica si-a redesenat oferta de pachete de cont curent

Banca Carpatica a adus modificari pachetelor de servicii si produse aferente contului curent si a lansat nou facilitati pentru populatie.

Pachetul CONTe, destinat in special persoanelor care efectueaza operatiuni direct din cont, ofera si un card de debit si serviciul de internet banking, costul total al abonamentului lunar fiind de 4 lei.

Banca a lansat si un pachet Gold, destinat clientilor care au nevoie de mai multe facilitati. Astfel, pachetul contine si un cont curent in euro, un cont de economii, card de debit MasterCard Gold sau Standard, card inteligent si serviciile de internet banking si SMS Alert.


Abonamentul lunar in acest caz este de 21 lei dar clientii care opteaza pentru pachetul Gold beneficiaza de o reducere de 0,5 procente din nivelul standard al dobanzii la produsele de creditare si de o reducere de 1 procent la dobanda aferenta cardului de credit sau descoperitului de cont.

“Clientii nostri pot astfel sa opteze, in functie de nevoile lor, pentru un pachet care sa se potriveasca exact stilului financiar personal”, a precizat Doina Stavarescu, director de vanzari retail in cardul Carpatica.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Plati


Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?
Cat costa sa primesti si sa trimiti bani in/din contul curent in lei?

Bancile au inceput sa incurajeze platile online in defavoarea celor prin ghiseu. Sunt banci unde platile si incasarile sunt gratuite, daca exista un venit recurent de cateva sute de lei incasat lunar, dar exista si cazuri in care bancile taxeaza si incasarile in conturi, desi nu au costuri asociate in aceasta situatie.

6 August 2020 | Transferuri de fonduri

Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?
Cum poti sa retragi cash cand platesti la POS?

Benzinariile Rompetrol ofera servicul de cashback clientilor, care pot scoate numerar de la POS-uri in limita a 200 de lei, daca fac in prealabil o plata cu cardul. Rompetrol nu percepe comision, dar bancile partenere ar putea sa o faca.

29 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate
Revolutia Revolut incepe sa piarda din atractivitate

Epoca gratuitatilor pare sa fi apus la unul dintre FinTech-urile care au atras foarte multi romani. Din 12 august, Revolut va introduce comisioane la platile cu cardul in alte monede decat leul si va micsora limita de conversie gratuita pentru cei care faceau schimburi valutare.

16 Iunie 2020 | Transferuri de fonduri

Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?
Ce avantaje ofera aplicatiile bancare mobile?

In perioada izolarii sociale, multi au descoperit ca pot scuti drumuri la ghiseu si pot face chiar economii cu ajutorul aplicatiilor bancare mobile. Conso va prezinta principalele facilitati oferite de aceste aplicatii.

14 Mai 2020 | Transferuri de fonduri

Mai multe articole

Inapoi sus