top banner

Pagina 110 - Depozite: Articole, știri și sfaturi financiare

Bancile indeamna clientii spre fondurile de investitii

Dobanzile platite de banci la depozitele bancare este de asteptat sa scada in urmatorii ani. Iar cei care doresc sa obtina randamente superioare vor trebuie sa caute plasamente mai riscante. Bancpost si Raiffeisen Bank au lansat produse de economisire prin care-si incurajeaza clientii sa faca primii pasi in lumea fondurilor de investii.

30 Oct 2006 | Depozite

Randamentele depozitelor cresc cu suma depusa

Marile banci universale si-au stabilit randamentele la depozite in functie de suma depusa. Daca banii economisiti depasesc un anumit prag, rata dobanzii la depozit se majoreaza. Acest mod de tarifare poate permite unei persoane care are plasamente la mai multe banci sa isi extinda castigul daca transfera toti banii la o singura banca.

18 Oct 2006 | Depozite

Credit Europe intra pe piata de private banking

Din octombrie, clientii Credit Europe Bank cu active lichide mai mari de 100.000 euro dar si cei care au detineri patrimoniale importante vor putea beneficia de serviciile Private Wealth Management.

10 Oct 2006 | Depozite

Raiffeisen promoveaza alternativele de economisire

Raiffeisen Bank si Raiffeisen Asset Management au lansat un pachet promotional de produse format din unitati de fond si depozite. Oferta este valabila pana la sfarsitul anului.

09 Oct 2006 | Depozite

Cont de economii pentru banii de casa

Libra Bank a introdus un cont de economii pentru persoanele care dispun de banii necesari pentru achizitionarea unei case, dar nu au gasit inca locuinta dorita.

28 Sep 2006 | Depozite

Depozit cu asigurare atasata

BCR a lansat pachetul ?Succes Asigurat BCR?, care cuprinde un depozit la termen, o asigurare de viata si un card de debit, la care se adauga doua componente optionale.

18 Sep 2006 | Depozite

Depozit cu componenta bursiera

Bancpost a lansat produsul de economisire in lei Ronsmart, care este o combinatie intre un depozit bancar cu o dobanda preferentiala si un plasament la un fond deschis de investitii.

11 Sep 2006 | Depozite

Alpha Bank creste dobanzile la depozitele la termen

Alpha Bank a majorat dobanzile la depozitele la termen, in lei si in valuta, constituite de persoane fizice. Dobanzile oferite de banca sunt fixe pe toata durata depozitelor.

28 Aug 2006 | Depozite

OTP Bank creste dobanzile pentru depozitele la termen

OTP Bank Romania a majorat dobanzile la depozitele la termen destinate persoanelor fizice. Banca ofera gratuit celor care isi deschid un depozit in lei sau valuta un card de debit.

23 Aug 2006 | Depozite

Romexterra Bank creste dobanzile la depozitele in lei

Romexterra Bank a majorat dobanzile la produsele de economisire in lei. Cea mai avantajoasa dobanda anuala este de 9,10%, pentru depozitul ?Atractiv 24?, ce se constituie pe o perioada de 2 ani.

22 Aug 2006 | Depozite
Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale

Compară