Pagina 67 - Credite auto & leasing - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 67 din 70


Taxa speciala a suparat Comisia Europeana

Comisia Europeana a inceput o investigatie interna privind legalitatea introducerii in Romania a taxei speciale pentru prima inmatriculare in tara a autovehiculelor. Autoritatile romane au cateva luni la dispozitie pentru a schimba cadrul legal. In caz contrar, exista riscul sa fie declansata procedura pentru incalcarea Tratatului UE.

11 Ianuarie 2007 | Credite auto & leasing

Cresc taxele pentru masini

De la 1 ianuarie 2007, posesorii de masini vor trebui sa achite taxe mai ridicate. Impozitul asupra mijloacelor de transport inregistreaza cresteri substantiale pentru autovehiculele cu motoare puternice. In plus, se introduce taxa speciale la prima inmatriculare, menita sa descurajeze importurile de masini second hand.

19 Decembrie 2006 | Credite auto & leasing

Credite auto pe 10 ani la BCR

BCR a extins durata maxima de rambursare la creditele auto de la 7 la 10 ani. Creditele se acorda atat pentru achizitionarea de autoturisme noi, cat si pentru cumpararea de masini rulate.

26 Noiembrie 2006 | Credite auto & leasing

UE sustine competitia dintre service-urile auto

Dupa achizitionarea unui autoturism, cumparatorii sunt obligati sa apeleze la un numar restrans de service-uri autorizate. Acest lucru se intampla deoarece producatorii nu pun la dispozitia operatorilor independenti informatiile tehnice necesare pentru a repara vehiculele sofisticate fabricate in prezent, afirma reprezentantii Comisiei Europene.

15 Octombrie 2006 | Credite auto & leasing

Dacia lanseaza Logan MCV

Dacia a lansat la salonul de la Paris modelul Logan MCV. Masina este un multi-purpose vehicle, al carui pret final de vanzare este cuprins intre 8.200 si 11.600 euro.

28 Septembrie 2006 | Credite auto & leasing

Dacia introduce Logan Prestige

Prestige este noua versiune de varf a colectiei Logan, dotata cu volan imbracat in piele si un motor pe benzina de origine Renault de 1.6 l, 105 CP (74 kW). Aceasta este singura motorizare in care este disponibil modelul, care atinge 100 km/h in 10,2 secunde. Pretul final in varianta de echipare de baza este de 9.900 euro.

21 Septembrie 2006 | Credite auto & leasing

Programul Rabla continua cu etapa a doua

Programul de reinnoire a parcului auto continua pana pe 15 decembrie. Prima de 3.000 lei se va acorda pentru peste 4.000 de masini vechi, daca vor fi schimbate cu unele noi.

21 Septembrie 2006 | Credite auto & leasing

Raiffeisen Bank scade dobanzile la creditul Masina Ta

Pana pe 31 decembrie 2006, Raiffeisen Bank deruleza o campanie de promovare a creditelor auto. In aceasta perioada, rata dobanzii la aceste imprumuturi este de 7,9% pentru finantarile in euro.

29 August 2006 | Credite auto & leasing

Skoda lanseaza modelul off-road Octavia Scout

Skoda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Paris un model off-road derivat din Octavia Combi. Denumit Octavia Scout, modelul va fi comercializat din primul trimestru al anului 2007.

28 August 2006 | Credite auto & leasing

Pretul masinilor de import

Alegerea unei masini se face dupa mai multe criterii, importanta acordata fiecaruia fiind diferita de la o persoana la alta. Unii pun accent pe aspect, altii pe motorizare sau dotari. Reputatia marcii sau garantia oferita sunt, de asemenea, factori importanti. Insa, indiferent de preferinte, pretul este un aspect care nu este niciodata neglijat.

7 August 2006 | Credite auto & leasing

Inapoi sus