top banner

Pagina 67 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Credite auto pe 10 ani la BCR

BCR a extins durata maxima de rambursare la creditele auto de la 7 la 10 ani. Creditele se acorda atat pentru achizitionarea de autoturisme noi, cat si pentru cumpararea de masini rulate.

27 Noi 2006 | Credite auto & leasing

UE sustine competitia dintre service-urile auto

Dupa achizitionarea unui autoturism, cumparatorii sunt obligati sa apeleze la un numar restrans de service-uri autorizate. Acest lucru se intampla deoarece producatorii nu pun la dispozitia operatorilor independenti informatiile tehnice necesare pentru a repara vehiculele sofisticate fabricate in prezent, afirma reprezentantii Comisiei Europene.

16 Oct 2006 | Credite auto & leasing

Dacia lanseaza Logan MCV

Dacia a lansat la salonul de la Paris modelul Logan MCV. Masina este un multi-purpose vehicle, al carui pret final de vanzare este cuprins intre 8.200 si 11.600 euro.

29 Sep 2006 | Credite auto & leasing

Dacia introduce Logan Prestige

Prestige este noua versiune de varf a colectiei Logan, dotata cu volan imbracat in piele si un motor pe benzina de origine Renault de 1.6 l, 105 CP (74 kW). Aceasta este singura motorizare in care este disponibil modelul, care atinge 100 km/h in 10,2 secunde. Pretul final in varianta de echipare de baza este de 9.900 euro.

22 Sep 2006 | Credite auto & leasing

Programul Rabla continua cu etapa a doua

Programul de reinnoire a parcului auto continua pana pe 15 decembrie. Prima de 3.000 lei se va acorda pentru peste 4.000 de masini vechi, daca vor fi schimbate cu unele noi.

22 Sep 2006 | Credite auto & leasing

Raiffeisen Bank scade dobanzile la creditul Masina Ta

Pana pe 31 decembrie 2006, Raiffeisen Bank deruleza o campanie de promovare a creditelor auto. In aceasta perioada, rata dobanzii la aceste imprumuturi este de 7,9% pentru finantarile in euro.

30 Aug 2006 | Credite auto & leasing

Skoda lanseaza modelul off-road Octavia Scout

Skoda va prezenta in premiera la Salonul Auto de la Paris un model off-road derivat din Octavia Combi. Denumit Octavia Scout, modelul va fi comercializat din primul trimestru al anului 2007.

29 Aug 2006 | Credite auto & leasing

Pretul masinilor de import

Alegerea unei masini se face dupa mai multe criterii, importanta acordata fiecaruia fiind diferita de la o persoana la alta. Unii pun accent pe aspect, altii pe motorizare sau dotari. Reputatia marcii sau garantia oferita sunt, de asemenea, factori importanti. Insa, indiferent de preferinte, pretul este un aspect care nu este niciodata neglijat.

08 Aug 2006 | Credite auto & leasing

Skoda Superb are o noua imagine

Modelul cel mai elegant al producatorului de autoturisme Skoda a suferit cateva modificari de imagine. Noua versiune Skoda Superb ofera un spatiu mai mare si o echipare mai bogata, la acelasi pret.

27 Iul 2006 | Credite auto & leasing

Vanzarile auto reduc viteza in prima parte a anului

Piata auto autohtona incepe sa piarda din viteza. Vanzarile de autovehicule din primele 6 luni arata scaderi importante, in special la marcile produse in Romania. Creste in schimb interesul pentru masinile din import, in special pentru cele din clasa mini. Se mai observa ca tot mai multi prefera motorizarile pe benzina, in defavoarea celor diesel.

25 Iul 2006 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară