top banner

Pagina 69 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Creditele auto nu includ polita casco in DAE

Bancile nu includ prima de asigurare casco in dobanda anuala efectiva (DAE) la creditele auto. Astfel, rezulta costuri mai scazute, iar compararea prin intermediul DAE a unui credit de nevoi personale si a unui credit auto poate fi inselatoare.

05 Mai 2006 | Credite auto & leasing

Skoda ? cea mai vanduta marca de import

In primele trei luni din 2006, vanzarile de masini au depasit cu putin 50.000 de unitati. Daca marcile autohtone nu mai au succesul de anul trecut, masinile din import se vand mult mai bine. Succesul se datoreaza si ofertelor promotionale ale dealerilor.

02 Mai 2006 | Credite auto & leasing

Masinile fara inspectie tehnica nu vor mai putea incheia RCA

Din 2007, asigurarea de raspundere civila auto nu se va mai putea incheia pentru autovehiculele care nu au inspectia tehnica periodica. Masura ar putea afecta cateva sute de mii de masini.

21 Apr 2006 | Credite auto & leasing

BMW Seria 3 este ?Masina Anului 2006?

Producatorul german de automobile BMW a obtinut recent la New York o recunoastere mondiala a calitatii modelelor produse. BMW Seria 3 a fost desemnata ?Masina Anului 2006 in lume?, intrecand in finala modelele Mazda MX-5 si Porsche Cayman S. Anul trecut, la prima editie a acestor premii, Audi A6 a castigat titlul de ?Masina Anului in lume?.

17 Apr 2006 | Credite auto & leasing

Renault studiaza interferentele de la bord

Renault a inaugurat la Centrul Tehnic de la Aubevoye ? Franta, Unitatea pentru Compatibilitate Electromagnetica (UCE), destinata testarii echipamentelor electronice din interiorul autovehiculelor.

04 Apr 2006 | Credite auto & leasing

Dacie sau limuzina ? totul se poate lua in rate

Cei mai multi romani platesc intre 6.000 si 16.000 euro pentru cumpararea unei masini. Aproape toate bancile care ofera credite auto, acorda sume care acopera acest interval si nu numai. In prezent, chiar si un Mercedes S 500, al carui pret de vanzare trece de 100.000 euro, poate fi finantat prin credit.

13 Mar 2006 | Credite auto & leasing

Contracte de leasing de 2,2 miliarde euro in 2005

Firmele de leasing de pe piata romaneasca au incheiat anul trecut contracte de 2,21 miliarde de euro, potrivit estimarilor Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania (ASLR).

10 Mar 2006 | Credite auto & leasing

Piata auto a explodat in 2005

In 2005, s-au vandut in Romania peste 250.000 de autovehicule noi, cu 41% mai mult decat in anul anterior. Cele mai vandute marci au fost Dacia, Renault si Daewoo.

08 Mar 2006 | Credite auto & leasing

Bani noi pentru masini vechi

Bancile dau credite si pentru finantarea cumpararii masinilor second hand, in cazul in care achizitionarea uneia noi ramane doar un vis indepartat. Daca se indeplineste si conditia impusa de banca in privinta vechimii maxime pe care o poate avea o masina rulata, obtinerea creditului poate merge ?ca pe roate?.

02 Mar 2006 | Credite auto & leasing

Logan Steppe, un concept marca Dacia

Compania Dacia, componenta a Grupului Renault, a prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in premiera, conceptul Logan Steppe, din care va deriva noul model Logan Break.

28 Feb 2006 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară