top banner

Pagina 68 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Allianz schimba sistemul de calcul la politele casco

Allianz-Tiriac Asigurari va aplica un nou sistem de calculare a politelor casco pentru persoane fizice. Noul sistem bonifica soferii care nu au inregistrat incidente auto si impune prime de asigurare majorate pentru clientii consideranti mai riscanti. Calcularea valorii politei se poate face acum si online pe site-ul companiei.

20 Iul 2006 | Credite auto & leasing

Noul Audi A6 Allroad quattro lansat si in Romania

Importatorul Porsche Romania a lansat noul model Audi A6 Allroad quattro. Masina reprezinta o combinatie intre confortul unei masini de familie si mobilitatea unui off-road.

13 Iul 2006 | Credite auto & leasing

Masinile diesel nu mai sunt atat de economice

Decizia de a cumpara o masina sau alta tine in multe cazuri de pret. Romanii sunt interesati in primul rand de acest aspect, lucru dovedit si de statistici. Oamenii care platesc mai mult pentru o masina cu motor diesel, se gandesc in perspectiva. Astazi e greu de spus insa daca o asemenea alegere te mai ajuta sa-ti recuperezi investitia initiala.

12 Iul 2006 | Credite auto & leasing

Dacia si-a relansat site-ul corporate

Dacia si-a relansat site-ul corporate www.daciagroupe.com. Intr-o forma noua si mai dinamica, site-ul ofera informatii actualizate despre Dacia si Grupul Renault in romana, franceza si engleza.

22 Iun 2006 | Credite auto & leasing

150 de masini expuse in Parcul Tiriac Auto

Pana pe 25 iunie, 11 marci si peste 150 de masini sunt expuse in Parcul Tiriac Auto de la Romexpo. Evenimentul coincide cu lansarea oficiala a marcii americane Dodge. Sunt, de asemenea, prezentate in premiera nationala, trei modele noi ale marcilor Ford, Mazda si Mitsubishi. Targul mai cuprinde demonstratii off-road si o zona a masinilor de epoca.

20 Iun 2006 | Credite auto & leasing

250.000 de modele Logan produse la Pitesti

Pe 29 mai, uzinele Dacia din Pitesti au atins pragul de 250.000 de masini produse din seria Logan. Modelul mai este fabricat in Rusia, Maroc si Columbia, iar in curand, se va asambla si in Iran.

19 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Sindicatele britanice boicoteaza producatorul Peugeot

Cumparatorii britanici de masini sunt indemnati de doua mari sindicate sa boicoteze producatorul de automobile Peugeot-Citroen, in urma deciziei companiei de a muta una din fabricile sale din Anglia.

08 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Creditul auto se simplifica

Cumpararea unei masini prin credit auto poate dura cel mult 2-3 zile, daca autoturismul dorit este pe stoc la dealer. In prezent, institutiile financiare acorda imprumuturi atat pentru achizitia de masini noi, cat si pentru cumpararea de autoturisme second hand de la dealeri auto sau persoane particulare.

06 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Peugeot 207 a sosit in Romania

Din 1 iunie, gama de modele Peugeot din Romania este completata cu modelul 207. Urmas al modelului 206, noul Peugeot va fi disponibil pentru inceput doar in varianta hatchback cu 3 si 5 usi.

01 Iun 2006 | Credite auto & leasing

Romanii isi pot casa si in acest an masinile vechi

Programul de stimulare a innoirii parcului national auto a fost reluat. Din iunie si pana pe 12 decembrie, romanii pot scapa de masinile mai vechi de 12 ani, contra unei prime de 3.000 lei.

26 Mai 2006 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară