top banner

Pagina 61 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Sarbatorile aduc reduceri pe piata auto

Ca in fiecare an, sarbatorile de iarna sunt un prilej atat pentru companiile care finanteaza achizitionarea de autoturisme, cat si pentru cele importatoare de masini sa vina pe piata cu oferte promotionale. Valabile pana la finele lui 2007 sau pana in ianuarie 2008, promotiile ofera discount-uri relativ mari fata de preturile practicate in general.

18 Dec 2007 | Credite auto & leasing

Firmele de leasing introduc inmatricularile online

UniCredit Leasing a implementat un sistem pus la dispozitie gratuit de Politia Rutiera, care permite inmatricularea online a autovehiculelor noi vandute prin dealeri auto. Timpul necesar inmatricularilor se reduce, astfel, de la 30 de zile si uneori chiar mai mult, la doar 24 de ore. In numai o luna, s-au facut peste 1.000 de inmatriculari online.

17 Dec 2007 | Credite auto & leasing

Rovinieta se scumpeste din 2008

De la 1 ianuarie 2008, pretul rovinietei va creste considerabil, ajungand la aproape dublul valorii actuale in unele cazuri. Posesorii de autoturisme vor trebui sa scoata din buzunar 28 euro pe an pentru a circula pe drumurile nationale, daca masina lor are un catalizator Euro 2 sau peste.

11 Dec 2007 | Credite auto & leasing

Ce moneda de imprumut este mai avantajoasa?

Cei mai multi romani s-au indreptat spre credite in valuta in 2007, ca urmare a faptului ca moneda nationala s-a apreciat semnificativ in prima partea a anului. O data cu cresterea rapida a cursului, optiunile merita reanalizate. Un studiu efectuat de Conso arata ca leul nu ar trebui ignorat, cel putin la creditele auto.

04 Dec 2007 | Credite auto & leasing

Finantari promotionale pentru Cadillac BLS

BCR Leasing a lansat o oferta promotionala de finantare pentru masinile Cadillac BLS achizitionate de la Radacini Motors.

04 Dec 2007 | Credite auto & leasing

Comisia Europeana nu renunta la modificarea taxei de prima inmatriculare

Comisia Europeana a declansat cea de-a doua etapa a procedurii de incalcare a tratatului de aderare de catre Romania prin introducerea taxei de prima inmatriculare.

28 Noi 2007 | Credite auto & leasing

Care este perioada optima de finantare la un credit auto?

Unul dintre primii pasi pe care o persoana trebuie sa ii faca in momentul in care doreste contractarea unui credit auto este alegerea atenta a perioadei de rambursare. Desi extinderea numarului de rate face ca efortul finaciar sa para mai scazut, in realitate acest lucru majoreaza semnificativ costul creditului.

27 Noi 2007 | Credite auto & leasing

Ce acte sunt necesare pentru o finantare in leasing?

Unul dintre cele mai importante aspecte legate de obtinerea unei finantari se refera la setul de documente ce trebuie oferit societatii de leasing spre analiza. Ulterior, in baza datelor ce reies din aceste documente, se hotaraste daca se ofera sau nu respectiva finantare si in ce conditii.

19 Noi 2007 | Credite auto & leasing

Raiffeisen Leasing si-a majorat contractele cu 60%

Raiffeisen Leasing a reusit sa creasca valoarea contractelor semnate cu peste 60% pe parcursul primelor noua luni ale acestui an, incheind 3.900 de contracte in valoare de 190 milioane euro.

14 Noi 2007 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară