top banner

Programul Rabla continua si in 2008?

16 Ianuarie 2008 | Autor: Alexandra Popa

Prima campanie Rabla pentru anul 2008 va incepe cel mai probabil in perioada februarie – martie, iar ca noutate prima de casare din acest an a fost majorata de la 3.000 lei la 4.000 lei. Totodata, sumele alocate vor fi dublate, astfel ca numarul estimat al masinilor scoase din uz va creste de la 16.500 la 30.000. Lista dealerilor autorizati urmeaza sa fie publicata de Administratia Fondului de Mediu. 
Ca si procedura, primul pas pe care solicitantii il vor avea de facut consta in inregistrarea pe listele unui producator participant la campanie, de la care vor primi o nota de acceptare. Cu aceasta, posesorul masinii trebuie sa se prezinte la un operator economic autorizat pentru distrugerea autoturismelor, care va elibera un certificat de distrugere. 
Urmatorul pas efectuarea unor copii legalizate certificatul de inmatriculare si cel de distrugere a autoturismului, dupa care se radiaza autoturismul la politie si se obtine certificatului de radiere. Copii legalizate, certificatul de radiere si nota de acceptare trebuie apoi depuse la dealer.  
In cazul in care nu mai doriti sa asteptati pana la debutul noii campanii Rabla iar masina dorita este marca Opel puteti sa va inscrieti in programul "Eco Flex Opel Astra Classic" ce se va desfasura pana la sfarsitul lunii martie. In cadrul acestei campanii modelul Opel Astra Classic poate fi achizitionat cu un discount de 850 euro fata de oferta initiala daca potentialul client dovedeste ca a predat spre distrugere autovehiculul uzat pe care il detine unui agent autorizat iar ulterior l-a si radiat.   
Lista oficiala a distribuitorilor Opel care participa la aceasta campanie si a agentilor economici autorizati sa colecteze si sa distruga vehicule uzata, precum si detalii despre campanie, puteti gasi pe pagina www.opel.ro.  

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite auto & leasing

Alte Articole

Creditele auto au inceput sa tinteasca masinile electrice

Creditele auto au inceput sa tinteasca masinile electrice

Pentru achizitionarea unui autoturism, majoritatea bancilor ofera creditele de nevoi personale. Exista banci care au conturat produse distincte-creditele auto-iar in prezent avem si oferte dedicate strict pentru masinile electrice sau hybrid.

10 Apr 2023 | Credite auto & leasing
Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Plafonarea RCA, o veste buna pentru soferi

Guvernul a lansat in dezbatere publica un proiect de Hotarare prin care tarifele la RCA vor fi plafonate timp de 6 luni, pentru a se stopa cresterea exploziva a preturilor dupa falimentul City Insurance, fostul lider autoritar al pietei.

24 Feb 2022 | Credite auto & leasing
Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Axeria Iard, un nou competitor pe piata RCA

Dupa un an agitat, caracterizat de falimentul liderului City Insurance si scumpirea accelerata a tarifelor, pe piata RCA se fac primii pasi pentru cresterea concurentei prin aparitia Axeria Iard.

06 Ian 2022 | Credite auto & leasing
Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Cinci obstacole in procesul de a cumpara o masina electrica

Masinile electrice sau hibride au inceput sa ocupe o pozitie inalta in alegerile soferilor din Romania In ultimii ani, din ce in ce mai multi impatimiti de autoturisme si, mai ales, sustinatori ai mediului, achizitioneaza sau se documenteaza despre modelele verzi.

27 Dec 2021 | Credite auto & leasing

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Leasing auto

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la un contract de leasing auto