Pagina 9 - Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 9 din 139


Bancherii au rezerve in legatura cu afisarea comisioanelor la ATM

Recent creatul patronat bancar critica voalat initiativa ANPC de emitere a unui ordin prin care ar urma sa fie afisate pe ecranul ATM comisioanele exacte ale operatiunilor efectuate de consumatori.

27 August 2014 | Carduri

ANPC vrea ca toate comisioanele operatiunilor la ATM sa fie afisate pe ecran

ANPC a pus la punct un proiect prin care intentioneaza sa oblige bancile sa afiseze pe ecran toate comisioanele, taxele si oricare alte tipuri de costuri pe care trebuie sa le suporte cei care fac operatiuni la bancomate cu cardurile de debit sau de credit.

26 August 2014 | Carduri

Visa incurajeaza educatia financiara printr-o platforma e-learning

Visa Europe a lansat o noua editie a programului de educatie financiara BaniIQ, prin care incurajeaza populatia sa isi imbunatateasca cunostintele financiare, prin intermediul unei platforme online interactive.

12 August 2014 | Carduri

Cum te ajuta MasterCard sa scapi de griji si de bani in vacanta
Cum te ajuta MasterCard sa scapi de griji si de bani in vacanta

MasterCard deruleaza, pe durata verii, o campanie de informare care ii vizeaza pe romanii care calatoresc in strainatate. Campania evidentiaza avantajele folosirii cardurilor in vacanta, insa “uita” sa mentioneze si problemele cu care va puteti confrunta. Conso face un inventar al posibilelor necazuri, pentru a va ajuta sa nu va stricati concediul.

8 August 2014 | Carduri

Sumele utilizate de pe Bonus Card se pot plati prin PayPoint

Garanti Bank si PayPoint au semnat un acord pentru colectarea platilor aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al bancii, Bonus Card.

16 Iulie 2014 | Carduri

Comertul online din Romania este mult sub media europeana

Doar 8% dintre romani au cumparat bunuri si servicii online in 2013, fata de o medie europeana de 47%, arata un raport al Comisiei Europene privind economia digitala.

30 Mai 2014 | Carduri

Cardurile American Express sunt acceptate la plata in reteaua Dedeman

Bancpost a incheiat un parteneriat cu Dedeman prin care toate cardurile emise sub sigla American Express sunt acceptate la plata prin terminalele POS ale bancii instalate in cele 37 de magazine ale retailerului.

26 Mai 2014 | Carduri

Rate fara dobanda cu cardurile de credit BCR in farmaciile Helpnet

Detinatorii de carduri de credit BCR pot plati produsele achizitionate in farmaciile Help Net in 2 sau 3 rate fara dobanda.

26 Mai 2014 | Carduri

Bank of America va despagubi clientii pentru practici abuzive la carduri

Bank of America va plati 783 milioane dolari sub forma de amenzi si restituiri de comisioane, deoarece si-a pacalit clientii ca sa cumpere servicii inutile la cardurile de credit.

11 Aprilie 2014 | Carduri

Cardul Visa te poate duce la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Detinatorii de carduri Visa pot intra intr-o tragere la sorti care are ca mare premiu o excursie in Brazilia, pentru a urmari finala Campionatul Mondial de Fotbal.

8 Aprilie 2014 | Carduri

Inapoi sus