Pagina 8 - Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 8 din 139


Plata taxelor cu cardul ar putea fi posibila din martie 2015

Reprezentantii MasterCard sustin ca plata taxelor prin intermediul cardului bancar ar putea deveni posibila din luna martie a anului viitor.

18 Noiembrie 2014 | Carduri

Consumatorii vor fi avertizati la ATM asupra comisioanelor platite

Consumatorii care efectueaza tranzactii la ATM vor fi avertizati pe ecranele acestora in legatura cu nivelul comisioanelor platite pentru realizarea acelor operatiuni, conform unui ordin emis de ANPC.

5 Noiembrie 2014 | Carduri

Card de credit: Secretul ratelor fara dobanda
Card de credit: Secretul ratelor fara dobanda

Ratele fixe fara dobanda la cardurile de credit au fost concepute pentru a determina clientii sa faca mai multe plati la comercianti cu cardul. Acestea pot fi foarte atractive, insa detinatorii trebuie sa fie atenti la cateva aspecte esentiale.

31 Octombrie 2014 | Carduri

MasterCard a lansat cardul care in loc sa-ti ceara PIN-ul iti ia amprentele

Cardul reprezinta o colaborare intre MasterCard si compania norvegiana Zwipe si combina tehnologia contacless cu autentificarea biometrica, ceea ce face ca utilizatorul sa nu se mai teama ca isi uita PIN-ul.

20 Octombrie 2014 | Carduri

Ce interese se pot ascunde in spatele transformarii Trezoreriei Statului in acceptator de carduri?
Ce interese se pot ascunde in spatele transformarii Trezoreriei Statului in acceptator de carduri?

Premiera mondiala! Ministerul Finantelor Publice dintr-o tara cunoscuta pentru respectul pe care, probabil nu intamplator, mediul politic il acorda cash-ului, a decis sa devina acceptator de carduri prin intermediul Trezoreriei Statului. Sa fie vorba de o dorita schimbare de paradigma sau de o noua “afacere” gandita pentru baietii destepti?

9 Octombrie 2014 | Carduri

Tranzactiile cu cardul la plata taxelor locale au crescut cu peste 20%

In primele luni ale anului s-au consemnat 374.000 tranzactii cu cardul pentru plata taxelor si impozitelor locale, in valoare de 134 milioane lei. Cel mai bine stau locuitorii din sectorul 1 al Bucurestiului, cu aproape 100 tranzactii la 1.000 locuitori.

2 Octombrie 2014 | Carduri

Trezoreria vrea sa se autorizeze ca acceptator de plata cu cardul
Trezoreria vrea sa se autorizeze ca acceptator de plata cu cardul

Trezoreria Statului va fi autorizata ca acceptator de plata cu cardul bancar si va presta acest serviciu pentru toate institutiile publice, astfel incat toti contribuabilii persoane fizice sa-si poata achita cu cardul printr-un punct unic toate impozitele si taxele administrate de catre ANAF, primarii si alte institutii.

26 Septembrie 2014 | Carduri

Bancherii invoca obstacole tehnice pentru afisarea comisioanelor la ATM

Bancile sunt de acord cu transparentizarea comisoanelor la tranzactiile efectuate la ATM insa invoca obstacole tehnice pentru operatiunile derulate cu cardul la ATM-urile altor banci decat cea emitenta.

12 Septembrie 2014 | Carduri

Visa incurajeaza consumatorii sa descopere comertul online

Visa Europe deruleaza in perioada 2014-2017 un program national care isi propune sa fie un ghid complet de educatie si promovare a comertului electronic.

3 Septembrie 2014 | Carduri

AURSF sustine afisarea comisioanelor pe ecranul bancomatelor

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) sustine initiativa ANPC de a impune bancilor obligatia de a afisa toate comisioanele percepute in cazul operatiunilor la ATM, pe ecranul acestora.

27 August 2014 | Carduri

Inapoi sus