top banner

Pagina 7 - Carduri: Articole, știri și sfaturi financiare

Datele de pe card cerute pe un site ANAF fals

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) anunta o noua tentativa de frauda in numele institutiei. Agentia avertizeaza existenta unui site fals care nu apartine institutiei si care cere date personale, inclusiv numarul cardului bancar, cu promisiunea falsa de restituire a unei taxe.

26 Noi 2015 | Carduri

Contul bancar se poate deschide si virtual

De cele mai multe ori interactiunea cu banca, fie si pentru banala deschidere a unui cont presupune nenumarate formulare de completat, copie dupa actul de identitate si alte formalitati. In plus, clientul trebuie, obligatoriu, sa se deplaseze la banca.

22 Sep 2015 | Carduri

Romanii platesc sume mici cu cardul in strainatate

Romanii folosesc tot mai des cardul la plata in strainatate, chiar si pentru sume mici. In vara acestui an, mai mult de jumatate dintre tranzactiile la POS realizate cu carduri emise in Romania au avut valori sub 20 de euro, arata datele Visa Europe in urma unei analize realizata pentru perioada iunie - august 2015.

17 Sep 2015 | Carduri

Tentativa de frauda in numele ANAF

Tentativele de frauda se diversifica tot mai mult, autorii acestora folosindu-se si de institutii importante in ochii cetatenilor. Recent, posesorii de carduri au primit mesaje ca fiind din partea Ministerului Finantelor, iar recent, din partea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) in care li se solicita date privind cardul bancar.

08 Iul 2015 | Carduri

Platile contactless castiga teren in Romania

Romania, desi inca departe, castiga teren in materie de plati prin intermediul tehnologiilor avansate. Valoarea tranzactiilor cu carduri Visa contactless realizate in Romania a crescut cu 50% in perioada aprilie 2014 - martie 2015 comparativ cu perioada similara anterioara, potrivit datelor Visa Europe.

06 Iul 2015 | Carduri

OTP ofera clientilor consultanta online in timp real

OTP Bank Romania ofera clientilor sai asistenta live in cadrul platformei de internet banking, prin serviciul de suport chat si ghidare in timp real. Prin aceasta facilitate, clientul intra in contact cu un consilier al bancii prin intermediul platformei online.

23 Iun 2015 | Carduri

Cardurile Credit Agricole, costuri similare si la ATM-urile Euronet

Clientii Credit Agricole Bank vor putea utiliza, pentru operatiuni, si bancomatele Euronet Services Romania la aceleasi costuri ca si la ATM-urile bancii. Cele doua institutii au semnat un acord in acest sens, prin care Euronet pune la dispozitia clientilor bancii cele aproximativ 500 de bancomate din intreaga tara.

23 Iun 2015 | Carduri

UE pregateste noi sanctiuni pentru MasterCard

MasterCard este pe punctul de a primi o acuzatie antitrust din partea UE in privinta comisioanelor pentru platile cu cardul, sustin surse apropiate cazului, citate de Bloomberg. Potrivit acestora, operatorul de carduri ar putea primi o scrisoare cu obiectii pana la finalul lunii iulie. In general, aceste demersuri sunt premergatoare sanctiunii.

20 Mai 2015 | Carduri

Creste numarul de carduri emise

Numarul de carduri, ATM-uri si POS-uri creste in Romania, insa tranzactiile sunt in scadere atat va numar cat si ca valoare, reiese din datele Bancii Nationale a Romaniei. In acelasi timp, retragerile de la ATM continua sa domine tranzactiile cu cardul.

18 Mai 2015 | Carduri

Angajatorii inca decid unde iti vireaza salariul

Doar o treime din clientii bancilor care primesc salariul in cont au avut posibilitatea sa isi aleaga singuri banca cu care vor sa lucreze, reiese dintr-un studiu realizat de ING Bank. Ceilalti, fie au optat pentru una din variantele oferite de angajator, fie nu au avut niciun cuvant de spus in acest sens.

13 Mai 2015 | Carduri
Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară