top banner

Pagina 10 - Carduri: Articole, știri și sfaturi financiare

Trezoreria vrea sa se autorizeze ca acceptator de plata cu cardul

Trezoreria vrea sa se autorizeze ca acceptator de plata cu cardul

Trezoreria Statului va fi autorizata ca acceptator de plata cu cardul bancar si va presta acest serviciu pentru toate institutiile publice, astfel incat toti contribuabilii persoane fizice sa-si poata achita cu cardul printr-un punct unic toate impozitele si taxele administrate de catre ANAF, primarii si alte institutii.

26 Sep 2014 | Carduri

Bancherii invoca obstacole tehnice pentru afisarea comisioanelor la ATM

Bancile sunt de acord cu transparentizarea comisoanelor la tranzactiile efectuate la ATM insa invoca obstacole tehnice pentru operatiunile derulate cu cardul la ATM-urile altor banci decat cea emitenta.

12 Sep 2014 | Carduri

Visa incurajeaza consumatorii sa descopere comertul online

Visa Europe deruleaza in perioada 2014-2017 un program national care isi propune sa fie un ghid complet de educatie si promovare a comertului electronic.

03 Sep 2014 | Carduri

AURSF sustine afisarea comisioanelor pe ecranul bancomatelor

Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) sustine initiativa ANPC de a impune bancilor obligatia de a afisa toate comisioanele percepute in cazul operatiunilor la ATM, pe ecranul acestora.

27 Aug 2014 | Carduri

Bancherii au rezerve in legatura cu afisarea comisioanelor la ATM

Recent creatul patronat bancar critica voalat initiativa ANPC de emitere a unui ordin prin care ar urma sa fie afisate pe ecranul ATM comisioanele exacte ale operatiunilor efectuate de consumatori.

27 Aug 2014 | Carduri

ANPC vrea ca toate comisioanele operatiunilor la ATM sa fie afisate pe ecran

ANPC a pus la punct un proiect prin care intentioneaza sa oblige bancile sa afiseze pe ecran toate comisioanele, taxele si oricare alte tipuri de costuri pe care trebuie sa le suporte cei care fac operatiuni la bancomate cu cardurile de debit sau de credit.

26 Aug 2014 | Carduri

Visa incurajeaza educatia financiara printr-o platforma e-learning

Visa Europe a lansat o noua editie a programului de educatie financiara BaniIQ, prin care incurajeaza populatia sa isi imbunatateasca cunostintele financiare, prin intermediul unei platforme online interactive.

12 Aug 2014 | Carduri
Cum te ajuta MasterCard sa scapi de griji si de bani in vacanta

Cum te ajuta MasterCard sa scapi de griji si de bani in vacanta

MasterCard deruleaza, pe durata verii, o campanie de informare care ii vizeaza pe romanii care calatoresc in strainatate. Campania evidentiaza avantajele folosirii cardurilor in vacanta, insa “uita” sa mentioneze si problemele cu care va puteti confrunta. Conso face un inventar al posibilelor necazuri, pentru a va ajuta sa nu va stricati concediul.

08 Aug 2014 | Carduri

Sumele utilizate de pe Bonus Card se pot plati prin PayPoint

Garanti Bank si PayPoint au semnat un acord pentru colectarea platilor aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al bancii, Bonus Card.

16 Iul 2014 | Carduri

Comertul online din Romania este mult sub media europeana

Doar 8% dintre romani au cumparat bunuri si servicii online in 2013, fata de o medie europeana de 47%, arata un raport al Comisiei Europene privind economia digitala.

30 Mai 2014 | Carduri
Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară