top banner

Pagina 136 - Carduri: Articole, știri și sfaturi financiare

5 ponturi la folosirea computerului in vacanta

Este foarte usor sa transmiti informatii confidentiale atunci cand doresti s? utilizezi computerul departe de casa, probabil pentru a comunica cu cei dragi, pentru a-ti citi e-mail-ul sau pentru a afla de pe Internet cum va fi vremea a doua zi. Cateva reguli simple pot tine insa la distanta hotii de informatii.

18 Iul 2006 | Carduri

Noul regulament pentru carduri uimeste presa romana

BNR a decis, la mai bine de patru ani de la emiterea precedentului regulament privind cardurile, sa opereze o serie de actualizari. Din pacate, o modificare banala a starnit o adevarata furtuna in presa. Din superficialitate sau din ignoranta, jurnalistii au indus in randul publicului o stare de disconfort in ceea ce priveste folosirea cardurilor.

17 Iul 2006 | Carduri

Finansbank extinde perioada de gratie la carduri

De la 1 august, Finansbank extinde perioada de gratie la cardurile de credit CardFinans Avantaj ? MasterCard Standard si Gold ? la 45 de zile.

17 Iul 2006 | Carduri

Cardul cu rambursare zero - interzis in SUA, vandut in Romania

Din 2006, Federal Reserve a interzis bancilor americane sa mai emita carduri de credit, la care suma minima de rambursat este zero. Motivul: cardurile sunt impovaratoare pentru clienti si prea riscante pentru banci. In Romania, moda cardurilor cu rambursare zero abia incepe, iar marile banci de retail sunt cele care au impus noul standard.

04 Iul 2006 | Carduri

Bancpost face promotie la carduri de credit

Pana pe 31 august, cardurile de credit American Express oferite de Bancpost se pot procura fara taxa de emitere. In plus, comisionul anual de administrare nu se percepe pentru primele 6 luni.

03 Iul 2006 | Carduri

BCR detine 2 milioane de carduri active

BCR a anuntat ca numarul cardurilor emise a depasit pragul de 2 milioane. Dintre acestea, 90% sunt carduri de debit, iar cel mai vandut produs este cardul de salarii BCR Maestro.

28 Iun 2006 | Carduri

Explozie de carduri de credit

Bancile care nu au in portofoliu cel putin un card de credit vor incepe sa aiba probleme in relatia cu clientii. Romanii s-au obisnuit sa consume pe banii bancilor, iar cardul de credit reprezinta una dintre cele mai avantajoase formule. Asta in special pentru cei care-si permit ca in perioada de gratie sa ramburseze integral sumele utilizate.

23 Iun 2006 | Carduri

UniCredit emite carduri Visa Business

Visa Business Electron este primul card sub sigla Visa emis de UniCredit. Acesta este un card de debit in lei, cu utilizare internationala, fiind destinat companiilor si persoanelor fizice autorizate.

21 Iun 2006 | Carduri

BRD Finance emite un nou card de credit

BRD Finance si lantul de magazine Daniel Expert au lansat impreuna un card de credit MasterCard. Acesta ofera utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de reduceri de 5% la produsele achizitionate.

19 Iun 2006 | Carduri

GECAD ePayment prezinta Avangate in SUA

GECAD ePayment va fi in acest an sponsor la Conferinta pentru Industria de Shareware din Denver, SUA. Compania propune producatorilor de shareware de pe piata americana solutia Avangate.

08 Iun 2006 | Carduri
Comparații

Carduri de credit

Carduri de credit
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară