Pagina 136 - Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 136 din 139


Romexterra lanseaza un card de credit Visa

Romexterra Bank a lansat un card de credit Visa Classic. Perioada de gratie este de maximum 50 de zile, iar comisionul de conversie valutara pentru tranzactiile din strainatate este de 0%.

4 Iunie 2006 | Carduri

Raiffeisen introduce internet banking

La sfarsitul lunii mai, Raiffeisen Bank a lansat platforma de internet banking pentru populatie. Aceasta permite clientilor sa efectueze plati intra si interbancare, plati directe catre furnizori, schimburi valutare, sa constituie si sa lichideze depozite. Principalul atu al serviciului este faptul ca soldurile conturilor sunt actualizate permanent

31 Mai 2006 | Carduri

Cardurile cu cip castiga teren

Piata cardurilor cu cip se extinde in regiunea Visa CEMEA, din care face parte si Romania. La noi, cardurile cu cip detin deocamdata sub 5% din segmentele de acceptare si emitere.

29 Mai 2006 | Carduri

HVB, Banca Tiriac si UniCredit isi reunesc bancomatele

Posesorii de carduri emise de HVB Bank, Banca Tiriac si UniCredit pot folosi bancomatele oricareia din cele trei institutii financiare fara a plati costuri suplimentare la retragerea de numerar.

24 Mai 2006 | Carduri

Raiffeisen extinde serviciul myBanking pentru 10 companii

Serviciul myBanking de la Raiffeisen pentru plata facturilor de pe telefonul mobil a fost extins. Clientii pot achita acum facturile emise de 10 companii.

23 Mai 2006 | Carduri

Bancpost te duce la concertele Rolling Stones

Bancpost a lansat o campanie inedita. Cine solicita si utilizeaza cardurile American Express pana pe 17 iulie, poate castiga una dintre cele 8 excursii la concertele Rolling Stones din Europa.

16 Mai 2006 | Carduri

Noua din zece carduri VISA sunt de debit

Cardurile de debit reprezinta 88% din totalul cardurilor emise in Romania de VISA. Acestea au asigurat tranzactii la comercianti de 354 milioane dolari in 2005.

15 Mai 2006 | Carduri

CEC da sah concurentei

Piata cardurilor de credit s-a imbogatit astazi cu un nou emitent. CEC ofera clientilor un produs cu caracteristici care-l plaseaza in top. O perioada de gratie de aproape 2 luni, cea mai mica dobanda din piata si o suma minima de rambursat de doar 2,5% din suma utilizata fac din cardul CEC unul de care competitia are de ce sa se teama.

10 Mai 2006 | Carduri

HVB scade costul pachetelor de produse si servicii

Pachetele de produse si servicii financiare Practic si Flexibil, de la HVB Bank au fost modificate. Costul acestor pachete este cu pana la 77% mai mic decat la achizitionarea individuala a produselor.

10 Mai 2006 | Carduri

BCR emite card de credit cobranded cu Praktiker

Pe 8 mai, BCR si Praktiker au lansat un card de credit cobranded, cu utilizare internationala. Cardul este emis sub sigla MasterCard si are o limita de credit de pana la 5.000 euro.

7 Mai 2006 | Carduri

Inapoi sus