Pagina 134 - Carduri - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 134 din 139


Bonusurile preferate de utilizatorii de carduri

Aproape trei sferturi dintre posesorii de carduri isi doresc ca atunci cand utilizeaza cardul pentru plati la comercianti sa beneficieze de bonusuri. Cele mai dorite recompense sunt oferirea de reduceri pentru cumparaturile efectuate sau primirea unui bonus in numerar la sfarsit de an, in functie de valoarea tranzactiilor realizate.

7 Septembrie 2006 | Carduri

Plata cu cardul creste vanzarile online

In urma alegerii solutiei de plata online cu cardul, tranzactiile pe internet ale magazinului online eMAG.ro au ajuns in august pana la 10.000 de euro pe saptamana.

31 August 2006 | Carduri

Raiffeisen extinde perioada de gratie la carduri

Raiffeisen Bank extinde la 56 zile perioada de gratie la toate cardurile de credit. In plus, comisionul pentru tranzactii la comercianti in strainatate a fost redus la 0%.

31 August 2006 | Carduri

Facturile abonatilor Orange se pot plati online

Orange Romania a lansat pentru abonatii sai serviciul de plati online. Pe www.orange.ro acestia pot sa-si plateasca cu cardul facturile, sa reincarce cartele sau sa cumpere telefoane si accesorii.

14 August 2006 | Carduri

Cardurile cu cip pot fi folosite si la ATM-urile Bancii Italo-Romena

Incepand cu 14 august toate bancomatele Bancii Italo-Romena accepta cardurile cu cip VISA. Pana la mijlocul anului viitor banca vrea sa lanseze si propriile carduri cu cip.

13 August 2006 | Carduri

DAE britanic pentru carduri romanesti

Nu toate bancile calculeaza dobanda anuala efectiva la cardurile de credit, iar atunci cand o fac, datele nu sunt uniforme. In plus, nu toate costurile importante sunt incluse in DAE. Conso.ro a recalculat acest indicator pentru toate cardurile conform legislatiei din Marea Britanie, rezultatele fiind disponibile in sectiunea Compara carduri.

30 Iulie 2006 | Carduri

Finansbank extinde campania la cardurile de credit

Pana pe 15 septembrie, Finansbank deruleaza o campanie adresata posesorilor de carduri de credit CardFinans Avantaj. Acestia pot primi bonusuri daca recomanda bancii potentiali clienti.

26 Iulie 2006 | Carduri

BCR si Univers All lanseaza un card de credit cobranded

Pe 26 iulie, BCR si Univers All au lansat un card de credit cobranded in lei. Limita de credit poate ajunge pana la 16 salarii nete lunare, dar nu mai mult de echivalentul in lei a 5.000 euro.

25 Iulie 2006 | Carduri

O noua tentativa de phishing a vizat Romania

Softwin si BCR au descoperit in dimineata zilei de 18 iulie o tentativa de furt de date personale (phishing) care viza posesorii de carduri ai mai multor banci romanesti. Mesajul primit pe mail parea sa vina din partea BCR. Atacul a fost blocat si se pare ca pana acum nu a facut nici o victima in randul posesorilor de card.

18 Iulie 2006 | Carduri

Libra Bank si-a lansat cardurile de debit

Libra Bank a lansat cardurile de debit Visa Classic. Acestea sunt oferite gratuit tuturor clientilor bancii. In cateva luni, banca va lansa si primele carduri de credit.

18 Iulie 2006 | Carduri

Inapoi sus